Hotspot Rotterdam: Spirit

Staar je wel eens een eeuwigheid naar de menukaart, omdat je het liefst ieder gerecht wilt proeven? Bij Spirit is dit mogelijk. Een waar paradijs voor mensen die 100% biologisch en/of 100% vegetarisch eten. Deze hotspot is al een aantal jaar in Rotterdam gevestigd, maar voor mij was Spirit tot een week geleden nog onbekend. Ik ben heel blij dat ik deze plek heb ontdekt!

Wat? Restaurant Spirit
Waar? “De Groene Passage” Mariniersweg 9, 3011 NB Rotterdam (Centrum/Blaak)
Wanneer? Maandag tot en met zondag: 8.00 uur – 23.00 uur

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat open voor een gezonde hap

Bij Spirit bedien je jezelf. Je pakt een bord, loopt langs het enorm uitgebreide buffet en schept op wat je allemaal lekker lijkt. Vanaf acht uur in de ochtend kun je hier al terecht voor een ontbijtje en voor een lunch of diner ben je hier de rest van de dag welkom.

En waar het buffet allemaal uit bestaat? Heel veel! Denk aan avocado met grapefruit, salades met minstens tien ingrediënten, sushi gemaakt van rode bieten, lasagne met geitenkaas, quinoa en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. Daarnaast zijn er soepen, broodjes en de maag kan ook worden gevuld met zoete lekkernijen.

Restaurant Spirit in Amsterdam en Rotterdam

Restaurant Spirit in Amsterdam en Rotterdam

Bij Spirit betaal je per 100 gram

Je betaalt per 100 gram. Een ontbijt (tot 11.00 uur) kost 1,95 euro per 100 gram en voor een lunch of diner betaal je 2,50 euro per 100 gram. Voor take-away ben je iets minder kwijt. Ik kon totaal niet inschatten hoeveel gram ik nou eigenlijk op mijn bord had liggen, maar ik rekende precies een tientje voor mijn lunch af. Op de foto’s kun je zien hoeveel je voor dat geld krijgt. Ik zat in ieder geval goed vol daarna.

Restaurant Spirit in Amsterdam en Rotterdam

Het adres van de locatie in Amsterdam is Czaar Peterstraat 2a in Oost. Hier gelden dezelfde openingstijden als in Rotterdam. Ontdek nog meer eetplekken in Rotterdam.

Reacties

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Lesley

    Hier wil ik graag nog een keer eten :-) ! Ken het wel van naam en van horen zeggen en ben heel benieuwd geworden. Zeker na deze foto’s :-)

Geef een reactie