Hotspot Rotterdam: Jordy’s Bakery

Niet alleen in Amsterdam, ook in Rotterdam schieten de hippe plekken als paddestoelen uit de grond. Vandaag nemen we een kijkje bij Jordy’s Bakery; een knusse bakker waar je tegelijkertijd kunt genieten van een betaalbare lunch en diverse zoetigheden. Het ligt op steenworp afstand van het centrum, al met al een perfecte tussenstop om even bij te komen van een lange dag winkelen.

Bakkerij Jordy's Bakery in Rotterdam

Wat? Bakker Jordy’s Bakery
Waar? Nieuwe Binnenweg 97A, 3014 GG Rotterdam (Centrum)
Wanneer? Maandag tot en met zaterdag: 8.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 09.00 uur – 17.00 uur

Alleen al van de geur krijg je zin in iets lekkers

Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door de geur van verse broden, brownies en andere lekkernijen. Via een smal trappetje naar boven kom je bij de kleine lunchroom. Vanaf hier heb je een leuk uitzicht over de bakker en kijk je recht de open keuken in. De meeste gasten waren druk aan het werk op hun laptop, maar ik ging gezellig bijkletsen met een vriendin

Overheerlijke broden: van pompoen desem tot tapenade brood

Jordy’s Bakery staat bekend om hun desembroden en deze worden gebakken volgens traditioneel Frans recept. Het assortiment varieert van meergranen desem tot pompoen desem en van spelt zonnepit tot tapenade brood. De lunchkaart is niet super uitgebreid, maar geloof me: het is lastig om een keuze te maken. Je hebt de keuze uit zes broodjes en drie tosti’s, maar ze klinken stuk voor stuk verrukkelijk.

Eensgezind bestelden we een kopje jasmijnthee en na lang wikken en wegen een broodje geitenkaas. Meer zin in iets zoets? Er zijn ook vers afgebakken koeken, croissants, (cheesecake) brownies, cookies en boterkoek. Zoveel lekkers! Oh, en koffie wordt geschonken van Man Met Bril Koffie (volgens AD de beste koffietent van Nederland!) en thee van Theemaas.

Bakkerij Jordy's Bakery in Rotterdam

Bakkerij Jordy's Bakery in Rotterdam

Kende jij Jordy’s Bakery al? Tips voor andere bijzondere plekken in Rotterdam zijn altijd welkom!

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. LiefsLaaura

    Zo fijn dat er ook steeds meer hotspots in Rotterdam komen! Klinkt heel fijn dit.

    1. Fashiable

      Ja, absoluut! Ik ga de komende tijd dan ook zeker op ontdekkingstocht in Rotterdam :-)

Geef een reactie