Hotspot Amsterdam: Betty Blue [Permanent gesloten]

Betty Blue is helaas permanent gesloten. Ontdek andere hotspots in Amsterdam per buurt. – Neonlampen, roze flamingo’s en heel veel gebakjes om uit te kiezen. Het is allemaal te vinden bij patisserie Betty Blue. Een super leuke ontbijt- en lunchtent niet ver van het winkelcentrum vandaan, maar je moet het toch maar net weten te vinden. Alle zoetekauwen onder ons zijn hier ongetwijfeld aan het juiste adres.

Betty Blue in Amsterdam

Wie? Ontbijt- en lunchtent Betty Blue
Waar? Snoekjessteeg 1-3, 1011 HA Amsterdam (Nieuwmarkt)
Wanneer? Maandag tot en met vrijdag: 08.30 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 18.30 uur
Zondag: 10.00 uur – 18.00 uur

De witte lunchroom met een industriële touch is lekker groot en daarom geschikt voor dates, maar ook voor een (grote) groep vriendinnen. De inrichting alleen al is een reden om deze plek in het centrum van Amsterdam op je to-do list te zetten, maar de knorrende maag kan hier ook goed worden gevuld.

Behalve dat de menukaart volstaat met lekkere ontbijtjes en gevarieerde lunches, staat Betty Blue voornamelijk bekend om alle zoetigheden. Cheese cake, red velvet cake, bananenbrood, noem het maar op. Je hebt de keuze uit meer dan vijftien verrukkelijke taartjes en cakes. Kirsten en ik waagden ons aan de salted caramel cake en banana cake. Mega lekker allebei en we zaten daarna goed vol. Wij hadden geen lunch meer nodig!

Betty Blue in Amsterdam

Krijg jij nu ook ongelooflijk zin in een lekker taartje? Kende jij Betty Blue al?

Reacties

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Myrthe

    Ik ben hier ooit al eens voorbij gelopen en toen was ik al erg nieuwsgierig! Maar nu ik deze foto’s heb gezien, ga ik zeker even binnenkijken! Goeie tip!

Geef een reactie