Hotspot Amsterdam: Italiaans eten bij Holy Ravioli

Niet Holy Macaroni of Guacamole, maar Holy Ravioli. In het altijd levendige Oud-West vind je dit knusse Italiaanse tentje waar je kunt smullen van (goh..) een portie ravioli. Je loopt er niet zomaar voorbij, want vanaf buiten ziet het er al hartstikke gezellig uit. Na een paar seconde de menukaart te hebben bestudeerd, liepen we steevast naar binnen. Hier gaan we lunchen!

Italiaans eten bij Holy Ravioli in Amsterdam

Wie?
Italiaanse tent Holy Ravioli
Waar? Jan Pieter Heijestraat 88, 1052 GS Amsterdam (Oud-West)
Wanneer? Zondag tot en met woensdag: 13.00 uur – 21.00 uur
Donderdag tot en met zaterdag: 11.00 uur – 21.00 uur

Heerlijk Italiaans eten in Oud-West, Amsterdam

Ravioli, lasagne en nog meer lekkers bij Holy Ravioli

Holy Ravioli is in september 2014 verhuisd naar de Jan Pieter Heijestraat. Je kunt hier genieten van Italiaans eten en het is tevens een afhaalrestaurant. De menukaart bestaat grotendeels uit overheerlijke ravioli. Je kunt kiezen uit meer dan vijftien verschillende vullingen en daarbij hoort natuurlijk een passende pesto, boter, chutney, saus of kaas. Verder kun je er genieten van lasagne, een huisgemaakte soep, een salade of gewoon een lekker dessert.

Italiaans eten bij Holy Ravioli

Een betaalbare kaart

Mijn hemeltje, daar krijg je toch gelijk honger van? Het allerleukste is nog wel dat het allemaal mega betaalbaar is. Voor een portie ravioli betaal je 9 of 12 euro en een goedgevulde salade kost slechts 3,50 of 4,50 euro. Ik waagde me aan de salade met spinazie en geitenkaas. Hierbij kregen we ook nog wat brood en een grote kan water. Nou, wij zaten goed vol daarna!

Italiaans eten in Oud-West ub Amsterdam

Als je net als ik van Italiaans eten houdt, kan ik je zeker Holy Ravioli aanraden! Ontdek nog meer eetplekken in Oud-West.

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Eva

    Ohh lekker <3 Ik hou echt van dit soort tentjes, en nu dat ik in de buurt van Amsterdam woon ga ik hier ook zeker eens een kijkje nemen :D

Geef een reactie