Hotspot Rotterdam: bijzondere stroopwafels bij Stroop [gesloten]

Hotspot alert! In samenwerking met Judith ga ik op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We reizen onze favoriete steden af en zullen hier en daar onze favoriete hotspots fotograferen. Dan weer een hotspot op My Own Vogue World en dan weer eentje op mijn blog. Vandaag snoepen we verrukkelijke stroopwafels bij Stroop in Rotterdam.

IMG_0031

Wie? Stroop stroopwafels
Wat? Een ontmoetingsplek waar je kunt bijkletsen en rondsnuffelen in het winkeltje onder het genot van een kop koffie en een unieke stroopwafel
Waar? Mathenesserweg 21b, 3026 HB Rotterdam (Spangen)
Wanneer? Deze locatie is helaas gesloten. 

Stroopwafels in allerlei bijzondere soorten smaken

Stroop Rotterdam is een spontaan idee van architecten Rutger en Marjolein. Zij willen met het leegstaand vastgoed potentie laten zien en de liefde voor stad, buurt en gebouw terugwinnen. Sinds mei 2013 staat een groot team 6 dagen per week klaar om stroopwafels te bakken. Nee, dit zijn niet zomaar stroopwafels, want ze zijn er in allerlei soorten smaken. Wij hebben ons gewaagd aan Frisse Citroen en V.O.C. Spices en ze waren beiden echt heerlijk! En dan moet je nagaan dat je maar 2 of 2.50 euro per verse stroopwafel betaald. Naast stroopwafels eten, kun je achterin het pand terecht voor mooie designeritems en andere hebbedingen.

 IMG_0015

Stroop ligt misschien niet in het centrum van Rotterdam, maar het is zeker een aanrader als je grootliefhebber van stroopwafels bent. Kenden jullie Stroop Rotterdam al? En krijgen jullie ook gelijk zo’n trek?!

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Liese

    Mmm, klinkt alvast heel lekker en speciaal :) Prachtig interieur ook!

  2. Isabella

    Ziet er leuk uit! En wie houdt er nu niet van stroopwafels :)

Geef een reactie