Streetstyle Buiten Westen 2015

festival, photography /

Kleurrijke printjes, lange rokken, tuinbroeken, jumpsuits, pantalons en een koel drankje in de hand. Alle trends heb ik wel voorbij zien komen op het altijd gezellige Buiten Westen in Westerpark. Ik had nog zoveel meer outfits met jullie willen delen, maar door de enorme drukte op een al vroeg tijdstip, heb ik mijn camera voor de zekerheid maar opgeborgen. Niet getreurd, want ik heb vooralsnog een heleboel fashionable meiden op de foto kunnen zetten. Ik ben stiekem best wel trots op alle foto’s die ik heb geschoten, dus ik ben maar al te nieuwsgierig naar jullie mening. Enjoy en laat je vooral inspireren :)

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Het is toch altijd een feestje op Buiten Westen! Wat is jouw favoriete outfit?

Leave a Comment

(10) comments

  1. Wat een toffe outfits allemaal! En super leuk dat je die allemaal hebt gefotografeerd :) Ik vind vooral het bruine jurkje op de laatste foto erg leuk!

  2. Heel leuk om te zien! Ik zou graag meer van dit soort artikels willen lezen, het doet me denken aan die Facebook van Humans of New York. Ik weet niet of je het kent, maar neem zeker een kijkje ;)