Streetstyle Buiten Westen 2015

Kleurrijke printjes, lange rokken, tuinbroeken, jumpsuits, pantalons en een koel drankje in de hand. Alle trends heb ik wel voorbij zien komen op het altijd gezellige Buiten Westen in Westerpark. Ik had nog zoveel meer outfits met jullie willen delen, maar door de enorme drukte op een al vroeg tijdstip, heb ik mijn camera voor de zekerheid maar opgeborgen. Niet getreurd, want ik heb vooralsnog een heleboel fashionable meiden op de foto kunnen zetten. Ik ben stiekem best wel trots op alle foto’s die ik heb geschoten, dus ik ben maar al te nieuwsgierig naar jullie mening. Enjoy en laat je vooral inspireren :)

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Buiten Westen Festival in Amsterdam

Het is toch altijd een feestje op Buiten Westen! Wat is jouw favoriete outfit?

Reacties

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Dionne

  Wat een heerlijke outfits! Zo leuk om te zien! Streetstyle is echt leuk!

 2. Laura

  leuke foto’s!! Je hebt toevallig niet gevraagd waar die blauwe midirok van de tweede foto vandaan komt? Zoiets zoek ik!

  1. Fashiable

   Nee, helaas niet! Wellicht leest ze je reactie en kan ze antwoord geven op je vraag :)

  2. Janne

   Die rok is van de Monki! :)

 3. Eva

  Wat een toffe outfits allemaal! En super leuk dat je die allemaal hebt gefotografeerd :) Ik vind vooral het bruine jurkje op de laatste foto erg leuk!

 4. Melissa

  Super leuk artikel! Ik vind de outfit met de kanten jurk echt heel gaaf! :)

 5. Livia

  Heel leuk om te zien! Ik zou graag meer van dit soort artikels willen lezen, het doet me denken aan die Facebook van Humans of New York. Ik weet niet of je het kent, maar neem zeker een kijkje ;)

 6. Fleur

  Wat tof dat je verschillende outfits hebt vastgelegd! De foto’s zijn ook erg mooi geworden!

Geef een reactie