Festival report: Extrema Outdoor 2015

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig bij de 20e editie van festival Extrema Outdoor in Aquabest. Met 30 graden, een strakblauwe hemel, een groot meer inclusief strandje, palmbomen en het gezelschap van mijn vriend was dit intens genieten. Uiteraard nam ik mijn camera mee om de sfeer vast te leggen!

Naast de zeven podia met diverse muziekstijlen waren er ook allerlei andere activiteiten op het festival te vinden. Zo kon je met tarotkaarten jouw toekomst laten voorspellen, trouwen voor één dag, gekke foto’s maken in de populaire photobooth, buikglijden, tot rust komen met een ontspannende massage, speeddaten en ook waren er een hoop mensen die hun zwemkleding aan hadden getrokken om af te koelen in het meer. Ik geef ze groot gelijk, want het was hartstikke lekker weer.

XO, tot volgend jaar! Deze zaterdag ga ik naar Buiten Westen om alle fashionable outfits op foto vast te leggen. Welke festivals ga jij deze zomer nog bezoeken?

Reacties

Dit bericht heeft 7 reacties

 1. Lisette

  Ziet er super leuk uit zeg!
  & leuk om je nog even gezien te hebben laatst :)

  Liefs, Lisette

 2. Eva

  Mooie fotos! Krijg meteen nog meer zin in de festivals die ik zelf ga bezoeken (Solar en Mysteryland) :D en ben ook benieuwd naar de outfits die je gaat vastleggen bij Buitenwesten!

 3. Léonie

  Wat een leuke foto’s! Ik ga dit weekend ook naar Buiten Westen, misschien zie ik je wel!

 4. anlatan

  Krijg meteen nog meer zin in de festivals die ik zelf ga bezoeken! Ziet er super leuk uit zeg!

 5. fragrancy

  Wat super leuk dat je daar was, ik was er 2 jaar geleden en de sfeer was toen ook top. Ik bezoek dit jaar Ultrasonic!

Geef een reactie