Hotspot Amsterdam: cadeauwinkel STØV [Permanent gesloten]

 Cadeauwinkel STØV is helaas permanent gesloten. Bekijk andere hotspots in Amsterdam per buurt. Drink een kopje koffie bij Hartje Oost of Bed Stuyvesant en ga daarna rondsnuffelen bij cadeauwinkel STØV in dezelfde straat. Zeker voor de jonge kids is er een hoop leuks te vinden – oh had ik vroeger maar zo’n toffe tipi tent – maar ook zijn er prachtige interieur items waar mijn hartje sneller van gaat kloppen.

Wie? Cadeauwinkel STØV
Waar? Javastraat 131, 1094 HE Amsterdam (Oost) 
Wanneer? Dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur

Zo’n twee maanden geleden opende STØV haar deuren in de Javastraat en je vindt hier allerlei moois van zowel Nederlandse als Deense ontwerpers. Handgemaakte babykleding van Iek & Jet (ideaal voor een babyshower!), kussens voor op de bank, een neonlamp in de vorm van een bliksemschicht, koffie- en theemokken en zo kan ik nog even doorgaan; een idealere cadeauwinkel is er haast niet. Bij deze waarschuw ik je wel alvast: er bestaat een reële kans dat je ook een hebbeding voor jezelf meeneemt.

Ben je binnenkomt bij Javaplein in de buurt? Loop dan zeker even binnen bij deze cadeauwinkel. Bij hier alle hotspots in Oost

Reacties

Dit bericht heeft 4 reacties

Geef een reactie