Voorbereid op de reis met deze 6 essentiële beautyproducten en reisaccessoires

Heb jij thuis een uitgebreide ochtend- en avondroutine? Dan wil je waarschijnlijk het liefst al je favoriete producten meenemen op vakantie. Dit kan misschien lukken als je ruimbagage meeneemt, maar als je alleen met handbagage reist, moeten we slim inpakken. In dit artikel delen we de essentiële beautyproducten en overige handige reisaccessoires van Douglas die je op reis wilt meenemen.

hangende toilettas voor op reis

Thuis hebben we voor alles een vaste plek, inclusief onze skincare- en make-upproducten. Op vakantie is het vaak afwachten of er genoeg ruimte is voor al je spullen. Een hangende toilettas met meerdere compartimenten biedt dan uitkomst. Hang deze aan een handdoekhaakje of kastknop en je hebt in één oogopslag overzicht over al je beautyproducten voor op reis. Zo kun je je ochtend- of avondroutine beginnen zonder gedoe, en daar houden we van op vakantie.

Reistas met kleine flesjes voor handbagage

Wil je het liefst zoveel mogelijk producten meenemen, maar zonder de full size verpakkingen? Een reistas met kleine potjes en flesjes is dan de perfecte oplossing. Dit is vooral handig voor vloeistoffen zoals shampoo, conditioner en haarmaskers, zeker wanneer je met alleen handbagage reist.

Deze transparante reistas van Douglas ideaal: hij bevat niet alleen handige potjes en flesjes, maar ook een spateltje dat helpt bij het vullen ervan. Bovendien krijg je er etiketten bij, zodat je alles duidelijk kunt labelen en niet per ongeluk je gezicht schoonmaakt met nagellakremover. Au!

verzorgend gezichtsmasker

Vliegen of dagenlang in de zon spenderen is niet bevorderlijk voor onze huid. Het kan daarom geen kwaad om een heerlijk verzorgend gezichtsmasker mee te nemen dat je huid voedt en hydrateert. Voor in het vliegtuig of op je hotelkamer na een stranddag. Kies bijvoorbeeld voor een gezichtsmasker met aloë vera als hoofdingrediënt; dit zorgt ervoor dat je huid direct de juiste verzorging krijgt na blootstelling aan de zon.

SPF voor gezichT, lichaam en lippen

Of de zon nu volop schijnt of niet, het is essentieel om elke dag zonnebrandcrème met voldoende SPF te gebruiken. Verzorgende zonnebescherming op vakantie voor zowel je gezicht, lichaam als lippen is een absolute must. Vergeet niet om ook een after sun of een bodylotion met aloë vera mee te nemen. Deze producten zijn niet alleen rustgevend en verzorgend na een dag op het strand of aan het zwembad, maar ze helpen ook om je huid gehydrateerd te houden.

Droogshampoo in reisformaat

Oh yes, droogshampoo is je beste vriend(in) op vakantie, met name als je haar snel vet wordt en je geen zin of tijd hebt om het elke dag te wassen. Met een beetje droogshampoo ziet je haar er weer fris uit en krijgt het bovendien extra volume. Het merk Batiste biedt handige reisverpakkingen aan, zodat je niet de hele vakantie met een grote fles hoeft rond te sjouwen.

Sieradendoosje voor al je juwelen

Hoe kan je het beste je oorbellen, ringen en andere sieraden opbergen op vakantie? Een klein sieradendoosje is dan de ideale oplossing. Het beschermt je sieraden tegen beschadiging en zorgt ervoor dat je alles netjes op één plek bewaart. Als je liever niet te veel geld wilt uitgeven, kan een kleine voorraaddoos met een draaideksel ook prima volstaan.

Met deze beautyproducten van Douglas ben je goed voorbereid om je huid en haar op reis te verzorgen Omdat we misschien niet de hele inhoud van onze badkamerkast kunnen meenemen, is het fijn om je routine op reis te vereenvoudigen en alleen het nodige bij de hand te hebben. En dan pakken we onze volledige routine weer op bij thuiskomst.

Ontdek naast de beautyproducten op reis ook deze artikelen:

Reacties

Geef een reactie