Spring is coming! Deze 3 trendy accessoires zijn onmisbaar deze lente

Je gelooft het bijna niet met alle regenbuien, maar geloof ons, de lente komt langzaamaan om de hoek gluren. Ben jij al op de hoogte van de aankomende modetrends? Geen zorgen: we hebben een aantal modetrends voor je verzameld. Bij deze trends draait alles om eenvoud. Ze zijn geen eye-catchers, maar juist bedoeld om subtiele accenten te zetten of je huidige stijl te upgraden. Deze 3 trendy accessoires in 2024 mag je zeker niet missen.

Trendy accessoires in 2024: rode tas

Petten

Petten? Zeker weten, petten. De pet blijft deze lente een comeback maken. Of het nu een baseball cap is of een snapback, het is allemaal prima. Natuurlijk draag je het vooral in de zomer om jezelf tegen de zon te beschermen, maar die is hier in Nederland lang niet altijd te zien – helaas. Daarom gebruik je het nu vooral als fashion statement. Ook ideaal om een mindere haardag te verbergen.

Met een pet geef je je look een accent. Niet alleen bij een sportieve outfit, maar ook juist bij een chique stijl. Het wordt dan gedragen als een cool contrast. Petten kun je overal wel vinden, maar op Nike vind je er een hoop unieke – en vooral sportieve. Bovendien kan je met een fijne kortingscode voor Nike deze voor een hele fijne prijs scoren.

Een rode tas

Ook een tas mag in de lente niet ontbreken, want er zijn weer volop tassentrends. De rode tas is dit seizoen helemaal in de mode. Neonkleuren zijn helemaal uit, en gedempt rood is helemaal hip. Vooral bordeauxrood en kersenrood zijn ontzettend trendy. Het leuke van rood is dat het je look wat intenser maakt. Het past dan ook heel goed bij een monochrome uitstraling.

Combineer gerust met je rode tas, je kunt er eigenlijk maar weinig fouten mee maken. Een bescheiden tasje, of juist iets groters: jij bent de baas. Bij Trustdeals vind je ook de nieuwste acties voor trendy (mode)accessoires.

Bruine riem voor op de heup

In de jaren ‘2000 droegen we allemaal een riem als heupgordel. Die trend komt zo’n 20 jaar later weer helemaal terug. Het is hierbij heel belangrijk dat je rekening houdt met de kleur. Je kunt niet zomaar een kleur kiezen. In 2023/2024 is specifiek de kleur bruin helemaal in. Het voordeel van bruin is dat het bij elke look past. Alle stijlen zijn in, maar vooral westernstijlen doen het helemaal goed dit seizoen. Draag je bruine riem om de heup, en er ontstaat een cool en speels effect.

Je ziet het: aankomend seizoen houden we het allemaal simpel met dingen die makkelijk te verkrijgen zijn. En die ook nog eens niet heel duur hoeven te zijn. Een sportieve pet, rode tas of bruine riem: voor welk accent ga jij?

€ – Dit gastartikel is een betaalde samenwerking

Reacties

Geef een reactie