Mijn webshop met posters en ansichtkaarten is live! [webshop is offline]

De dag waarvan ik droomde, is eindelijk hier: ik heb mijn eigen webshop! Vanaf vandaag kunnen jullie op mijn fotografie website Nannevanhout.nl mijn eigen posters en ansichtkaarten kopen. Voor bij jou aan de muur of als verrassing in iemands brievenbus. In dit artikel vertel ik jullie alles over het geheime project waar ik druk mee bezig ben geweest.

Posters en ansichtkaarten door Nanne van Hout

Van droom tot werkelijkheid: mijn eigen webshop

Mijn eigen webshop: een meisjesdroom die uitkomt. Het was een van die vele projecten waar ik óóit aan wilde beginnen, maar steeds voor me uitschoof. Totdat ik plots een verrassende aanvraag in mijn mailbox kreeg met de vraag bepaalde foto’s in origineel formaat te ontvangen, om thuis aan hun muur te hangen. Een groter compliment is er niet en toen dacht ik: dit is het moment.

De eerste collectie: 29 stuks in totaal

Zo heb ik onder meer vele wandelingen door Antwerpen gemaakt om de mooiste plekken en details op foto vast te leggen. Daarnaast ben ik in mijn harde schuif gedoken, op zoek naar foto’s die ik tijdens eerdere reizen heb gemaakt. Hieruit is uiteindelijk een fijne selectie van 29 foto’s ontstaan, welke allemaal als zowel poster en ansichtkaart verkrijgbaar zijn. Zie hieronder een deel van de ansichtkaarten:

Ansichtkaarten via webshop Nannegraph

Foto’s door heel Europa

De foto’s zijn op verschillende Europese bestemmingen gemaakt. Op meerdere plekken in Kroatië, maar ook in Parijs, Valencia en Antwerpen. Daarnaast blijft mijn voorliefde voor planten en bloemen niet onopgemerkt in de collectie. Dit tezamen zorgt voor een collectie bestaande uit 29 stuks. De posters zijn verkrijgbaar in formaten vanaf A4 tot en met A0. De ansichtkaarten (€ 2,75 per stuk) worden geleverd in een standaard formaat, namelijk A6.

Webshop Nannegraph met posters en ansichtkaarten

Benieuwd naar de posters en ansichtkaarten? Shoppen doe je hier!

De gehele collectie ontdek je op nannevanhout.nl/webshop of via het menu bovenin. Dit is mijn andere website naast Fashiable.nl waarop ik mijn werk als fotograaf deel. Wanneer je besluit een bestelling te plaatsen, word je doorgestuurd naar PrintAPI. Dit is de drukkerij die jouw bestelling van A tot Z verzorgt, dus van de productie tot en met de verzending.

Voor nu zeg ik: kijk rustig in de webshop rond en ik ben enórm benieuwd wat jullie van de posters en ansichtkaarten vinden. Intussen blijf ik gewoon vrolijk door fotograferen. Dit betekent dat collecties wisselen. Ook om het totaal aantal mogelijke bestellingen per foto laag te houden, zodat er gegarandeerd een uniek exemplaar bij jou aan de muur hangt. Wacht dus niet te lang mocht je een poster op het oog hebben. ;)

Ontdek meer over de plekken waar ik heb gefotografeerd:

Reacties

Geef een reactie