Tips! 6 x kerstcadeaus voor onder de boom

O, dennenboom, wat zijn je takken wonderschoon. De feestdagen staan voor de deur, oftewel we mogen weer nadenken over de cadeaus voor onze familie en vrienden. Soms liggen de kerstcadeaus voor de hand, maar ook moeten we de hersenen vaak flink kraken om iets te bedenken. Om het jullie wat gemakkelijker te maken, deel ik in dit artikel zes kleinere kerstcadeaus waarmee je hopelijk een ander of jezelf kunt verblijden.

Kerstcadeau tip 1: Long Keratin Curler krultang van Carmen

Altijd al gedroomd van een volle bos krullen? Dit is mogelijk met de Long Keratin Curler krultang van Carmen. De extra lange chipstick maakt het mogelijk om lang haar volledig in de krullen te zetten. De krultang heeft een speciale keratine en argonolie (love arganolie!), waardoor de krullen een glanzend effect krijgen. Een ander groot pluspunt is de korte opwarmtijd, waardoor je je vrijwel meteen aan de slag kunt. Kom maar door!

Kerstcadeau tip 2: 3-in-1 borrelset van Vacu Vin

De feestdagen draaien veelal om gezelligheid en lekker eten en drinken met familie en vrienden. Tijdens het borrelen komen er steeds meer hapjes op tafel te staan. Ongegeneerd en onbeperkt eten! Van noten tot nacho’s en van stokbrood en crackers met dips tot een goedgevulde kaasplank. Dit allemaal kun je serveren op de 3-in-1 borrelset van Vaca Vin. Niet alleen makkelijk, maar het staat ook ontzettend leuk.

Kerstcadeau tip 3: Kaartspel  – Sieraden van Spark Jewelry

Een paar oorbellen, een ketting of een ring: met een sieraad kan je altijd wel iemand blij maken. Het heeft in de meeste gevallen ook een mooie herinnering, waardoor het een emotionele waarde krijgt. Sieraden zijn natuurlijk wel iets heel persoonlijks om te geven, waardoor je misschien bang bent dat het niet in smaak valt. Wanneer de persoon aan wie je iets wilt geven (of jijzelf) van kristallen houdt, zou je eens kunnen kijken bij Spark Jewelry.

Kerstcadeau tip 4: Keuken- en tafelproducten van Lie Gourmet

Voor kookfanaten is het hartstikke leuk om luxere keuken- en tafelproducten cadeau te doen. Alleen al van deze gigantische zoutmolen en fles olijfolie van Lie Gourmet word ik dolgelukkig. Het ziet er niet alleen mooi uit in het (uiteraard!) zichtbare keukenkastje, ook heb je er daadwerkelijk iets aan. Lie Gourmet heeft keukenproducten met designverpakkingen zoals diverse siropen, mosterd, tapenade en jams. Al dat geen smaakvolle kerst wordt, weet ik het ook niet meer!

Kerstcadeau tip 5: Kaartspel  – Exploding Kittens

De feestdagen gaat vaak samen met een avond vol bord- en kaartspellen spelen. Je kunt je aan de klassieke spelletjes wagen, maar het is ook leuk om een nieuw spel uit te proberen. Zelf houd ik van kaartspellen, omdat er vaak tactisch denken bij komt kijken en dat maakt het extra uitdagend. Kennen jullie Exploding Kittens al? Een soort pesten voor volwassen, maar dan met exploderende katten. Wanneer je een een exploderende kat in handen krijgt, ben je af, tenzij je een kaart hebt die de kat ontmantelt.

Kerstcadeau tip 6: Tas of portemonnee van Bear Design

Bear Design is een Nederlands tassenmerk dat ik nog niet eerder kende, maar ontzettend mooie tassen en portemonnees voor zowel mannen als vrouwen verkoopt. Toen ik in eerste instantie het cadeau uitpakte, dacht ik dat het een cognac tasje was. Maar het bleek een tas met hengsels en XXL portemonnee in één te zijn: de portemonneetas. Deze is volledig afsluitbaar met rits en heeft binnenin meerdere (opberg- en pas)vakken.

Ik hoop dat jullie bij deze inspiratie voor kerstcadeaus hebben opgedaan. En dankjewel RVG Media voor het mogen ontvangen van deze prachtige kerstcadeaus.

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

  1. evelien

    Wat een leuke veelzijdige cadeautjes!
    Exploding kittens ken ik niet, maar ziet er zo leuk uit!! <3
    Liefs,
    Evelien

Geef een reactie