Hotspot Zwolle: Bij Hartje Zwolle

Met veel lekkers op de kaart kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Je maakt tactische afwegingen – ik althans – om wel of niet een bepaald gerecht te bestellen. Vanwege mijn twijfelgedrag ben ik daarom groot fan van concepten waarbij je meerdere kleine gerechten kiest. Het concept van Bij Hartje Zwolle is hier ook op gericht. Stel hier je eigen brunch of diner samen. Eén woord: fantastisch!

Lunchen bij Bij Hartje Zwolle

Wie? Lunchroom Bij Hartje Zwolle
Waar? 
Burgemeester Drijbersingel 67, 8021 JB 
Wanneer?
Maandag: 11.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag en woensdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Donderdag tot en met zaterdag: 10.00 uur – 20.00 uur
Zondag: 11.00 uur – 18.00 uur

Bij Hartje Zwolle stel je je eigen lunch samen

Net buiten de vesting is Bij Hartje Zwolle gevestigd. Als dagjesmens moet je maar net weten dat een wandeling buiten de vesting de moeite waard is. Bij deze. Toen ik van tevoren op internet naar een gezellige plek zocht om te lunchen, viel Bij Hartje Zwolle onmiddellijk op. Ik heb namelijk een zwak voor een concept waarbij je je eigen lunch samenstelt. Ik vind veel te veel lekker, dus mij maak je maar al te blij wanneer ik van alles wat kan proberen. Dit maakt het des te leuker om als een soort eetproeverij nieuwe dingen te proberen.

Lunchen bij Bij Hartje Zwolle Lunchen bij Bij Hartje Zwolle

De tweede helft van de week is de keuken ook voor diner open

De menukaart staat op een papiertje waarop je aankruist waar je zin in hebt. Aan zo’n drie gerechtjes per persoon heb je voldoende, tenzij je héél veel honger hebt. Waar je allemaal uit kunt kiezen? Denk aan een broodje gerookte zalm met heksenkaas, falafel in een mini pitabroodje (zo schattig!), een kaaskroket op een hamburgerbroodje, kokosnoot pancakes en een bulgur salade. Voor een gerecht betaal je tussen de 3 en 5 euro. Behalve lunchen kun je hier ook voor een high tea of high wine terecht en vanaf donderdag is de keuken voor diner geopend. Hierbij staat hetzelfde concept centraal, maar dan combineer je twee gerechten.

Niet alleen voor het concept, maar ook voor het lieve personeel wil hier je gewoon eten. Ik heb genoten! Ga je ook watertanden wanneer je al dit lekkers ziet? Nou, ik wel! 

Binnenkort een dag naar Haarlem, Den Haag of Rotterdam? Ontdek de hotspots van deze steden! 

Lunchen bij Bij Hartje Zwolle

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie