Outfit: Levi’s met heel veel korting

Zaterdagmiddag ben ik thuisgekomen na een heerlijke midweek Gdánsk in Polen. Mag ik terug, alsjeblieft? Ik wist van tevoren al dat afstuderen geen rozengeur en maneschijn zou zijn, maar met mijn perfectionisme en prestatiedruk moet ik af en toe op de rem trappen. Voor mij is er geen betere manier om het gebeuren even te ontvluchten dan een stedentripje naar een Europese stad. Lekker rondwandelen, terrassen en fotograferen. De perfecte combinatie, al zeg ik het zelf. Hierover een andere keer meer.

Om antwoord te geven op de titel van deze blogpost: tweehonderd euro. Ja, zoveel euro korting had ik op deze outfit. Ik hoef jullie vast niet nog een keer uit te leggen dat ik gek ben op sale, maar outlets zijn nog iets nieuws voor mij. Of ja, precies een jaar geleden viel ik in New York met mijn neus in boter toen ik onverwachts op een legendarische Karen Millen outlet belandde. De adrenaline gierde door mijn lichaam.

Onlangs had ik weer zo’n adrenaline kick toen ik Zalando Lounge ontdekte, een online outlet waarop mode-, sport-, lifestyle- en woonartikelen tegen hoge kortingen worden aangeboden. Denk hierbij aan merken zoals Marc Jacobs, Lee, Dorothy Perkins, Vans en Fendi. Je meldt je eerst eenmalig aan en vervolgens kun je alle lopende en eerstvolgende campagnes in de gaten houden en al jouw favoriete items aan je mandje toevoegen. Wanneer je iets toevoegt, reserveer je het desbetreffende item voor 20 minuten.

Van dat reserveren moet je zeker gebruikmaken, want een kleding outlet betekent geen onbeperkte voorraad. Dus zie je iets leuks, aarzel niet en voeg het meteen aan je winkelmandje toe. Op die manier had ik deze tuinbroek van Levi’s voor me gewonnen, want er was er nog maar één in mijn maat. Ik was nog in spanning aan het wachten of een bepaald shirt van Levi’s nog vrij zou komen, maar helaas. Gelukkig kon ik nog wel deze gestreepte trui voor me winnen. Gecombineerd met de laarsjes die ik ook voor een mooi prijsje op de kop tikte, heb ik de perfecte outfit voor een zachte lentedag gecreëerd.

Levi’s gestreepte trui en tuinbroek via Zalando LoungeSol Sana enkellaarzen via Zalando LoungeJane Kønig ketting | Aliexpress oorbellen

 

Heb jij al weleens bij Zalando Lounge besteld?

€ – samenwerking

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Wat een voordeel van €200,-! Ik probeer ook wel eens op Zalando Lounge te komen, maar op de een of andere manier lukt het me nooit om daar een account aan te maken en grijp ik de kortingen mis. Misschien maar weer eens proberen!

  2. Hele leuke en schattige outfit! Natuurlijk wordt ie nog leuker als je het met korting kan kopen haha. Ik ben ook een koopjesjager hoor, heerlijk als je op je bonnetje al die kortingen ziet!

  3. Teddy

    Wat een leuke outfit! En wat chill van die korting, ik snap wel dat je daar blij van wordt!

Geef een reactie