Hotspot Amsterdam: roze restaurant MaMa Kelly (Zuid)

Roze hier, roze daar, roze overal. In het Olympisch Stadion in Zuid vind je restaurant MaMa Kelly. In Den Haag zit hun eerste filiaal al zo’n drie jaar gevestigd en sinds half november kan ook onze hoofdstad genieten van hun befaamde kip en kreeft. Waar in Den Haag een industrieel interieur centraal staat, hebben ze in Amsterdam de styling in een heel nieuw jasje gestoken. Een ding is zeker, hier zijn ze dol op de kleur roze.

Restaurant MaMa Kelly in Amsterdam

Wie? Restaurant MaMa Kelly
Waar? Olympisch Stadion 35, 1076 DE Amsterdam (Zuid)
Wanneer? Maandag tot en met zondag 11.30 uur – 00.00 uur

Op een roze wolk met uitzicht op het Olympisch Stadion

Heel leuk dat alles roze is, maar daar willen onze vriendjes toch niet met ons dineren? Geen zorgen, ook de mannen zijn hier van harte welkom. Het licht is gedimd, vanaf de eerste verdieping heb je een tof uitzicht over het stadion en er staat fantastische kip (oh my, die met barbecue is verrukkelijk) op de zuurstokroze gekleurde menukaart. En of je deze nou met je handen of netjes met mes en vork wilt oppeuzelen, is helemaal aan jou.

Doe mij maar de specialiteit: kreeft

Behalve de malse kip is ook de kreeft een specialiteit van MaMa Kelly. Daarnaast staan er nog andere soorten vlees- en visgerechten op het menu. Aan lekker eten in ieder geval geen gebrek. Ook voor een lekker drankje zit je hier goed. Bij binnenkomst heb je een grote, ronde, roze bar waar je voor of na je diner kan aanschuiven voor jouw favoriete (non-)alcoholische versnapering. Oh, en leuke Instakiekjes gegarandeerd.

Fotografie door René van Dongen / MaMa Kelly

Uit eten bij restaurant MaMa Kelly in Amsterdam

Roze interieur van MaMa Kelly in Amsterdam

Roze restaurant bij Olympisch Stadion in Amsterdam

Sinds de opening in november is het restaurant nog steeds dagelijks tot aan de nok gevuld. Wanneer je dus van plan bent om bij MaMa Kelly een hapje te eten, reserveer dan bijtijds. Mogelijk minimaal 3 weken van tevoren.

Ontdek nog meer bijzondere restaurants in Amsterdam-Zuid.

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. laura

    Ziet er echt geweldig goed uit! Ik moet er ook echt heen, haha.

Geef een reactie