Hotspot Scheveningen: The Fat Mermaid

Dat aan de Scheveningse boulevard tientallen strandtenten te vinden zijn, is jullie vast niet ontgaan. Na een heerlijke wandeling of zonsessie op het strand wil je vast ergens neerploffen voor een lekker drankje of hapje, maar welk strandpaviljoen kies je uit? Als je de volgende keer langs The Fat Mermaid komt, moet je hier zeker even een tussenstop maken.

Wie? Strandpaviljoen The Fat Mermaid
Waar? Strandweg 19, 2586 JK Den Haag (Scheveningen)
Wanneer? Maandag tot en met donderdag: 09.00 uur – 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 09.00 uur – 01.00 uur
Zondag: 09.00 uur – 01.00 uur

The Fat Mermaid is toch wel de meest originele naam voor een strandtent die ik tot nu toe heb gehoord. Het strandpaviljoen heeft niet alleen een toffe naam, ook het interieur is erg fotogeniek. Vooral van de kleurrijke bar wil je meteen een fotootje maken. Er hangt zelfs een gigantische discobal aan het plafond voor de deejay die iedere donderdag, vrijdag en zaterdag voor de muziek zorgt. Buiten is het net zo gezellig met de blauwe tafeltjes, groene muur en caravan. Wie wel van een hip sfeertje houdt, beetje á la Ibiza (denk ik?), moet hier zeker heengaan binnenkort.

Wat is jouw favoriete strandtent van Scheveningen

Reacties

Geef een reactie