Hotspot Scheveningen: strandtent Hart Beach

De zomerse temperaturen hebben Nederland eindelijk bereikt en dat betekent dat we weer kunnen zonnebaden aan zee. Inmiddels ben ik ook al een paar naar het strand geweest en oh, wat kan ik dan genieten van een koel drankje in de zon. Een van de strandtenten die ik onlangs ontdekte, is strandtent én surfschool Hart Beach in Scheveningen.

Wat? Strandtent, surfschool en surfshop Hart Beach
Waar? 
Strandweg 3, 2586JK Scheveningen
Wanneer?
*Bij slecht weer gelden aangepaste openingstijden
Maandag tot en met donderdag: 08.00 uur – 23.00 uur
Vrijdag tot en met zondag: 08.00 uur – 00.00 uur
Voor de surfschool geldt iedere dag: 09.00 uur – zonsondergang

 

Wie een keer wil suppen, surfen of (long)boarden, is bij Hart Beach aan het juiste adres. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik nog nóóit op een surfboard heb gestaan, maar ik wil mij ooit nog een keer een ‘surfchick’ voelen, dus deze zomer ga ik zeker nog een keer terug. Wie gaat er met mij mee? Je kunt zelf je benodigde materiaal huren en aan de slag of je kunt een lesje boeken. De prijzen vallen allemaal hartstikke mee, dus dat is zeker de moeite waard.

Na een intensieve surfsessie kun je bij Hart Beach héérlijk ontbijten, lunchen en dineren. Ze houden hierbij rekening met je knorrende maag, dus er staan extra grote porties voor je klaar. Wat er zoal op de menukaart staat? Een achttal verse smoothies (tahiti is echt een aanrader!), een açaí bowl die je nu veel ziet, salades, pannenkoeken, speciaalbiertjes. Al het lekkers houdt maar niet op. Bij de smoothie at ik het populaire broodje Green Room (links op de foto) met onder andere een crème van gegrilde paprika, walnoten, balsamico en kikkererwten. Echt een topper.

 

Ik denk dat ik mijn nieuwe, favo spot van Scheveningen heb gevonden! Kan jij surfen?

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

  1. Loïs' Blog

    Ik vind het super cool eruit zien. Meestal denk je bij dit soort dingen aan het buitenland, maar heel tof dat het ook in NL zit! Liefs, X

Geef een reactie