Win een Daniel Wellington horloge naar keuze!

Dat ik gek ben op het horlogemerk Daniel Wellington is jullie vast niet ontgaan. Ze zijn klassiek, minimalistisch en subtiel en passen bij iedere look. Inmiddels heb ik een fijne collectie opgebouwd en er is dan ook geen een dag dat ik zonder horloge om mijn pols het huis verlaat. Nu heb ik heel leuk nieuws voor jullie, want ik mag mijn liefde voor dit Zweedse merk met jullie delen. Ik mag een iemand gelukkig maken met een horloge naar keuze. Yes! Kijk snel verder voor de voorwaarden.

Wat moet je doen om kans te maken? Heel simpel!

 • Ga naar mijn Instagram en volg mijn account (@Fashiable).
 • Laat een reactie achter onder de foto. Zo weet ik dat je meedoet.
 • Tag twee vrienden of vriendinnen in de reactie.

Doe jij ook mee? Volgende week donderdag (25 mei) ontvangt de winnaar een Direct Message op zijn of haar Instagram. Hebben jullie al een mooi exemplaar op het oog?

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Marian B

  Mooi. Helaas voor mij alleen op Instagram.

 2. Eva

  Ik had het inderdaad al op instagram gezien, zo gaaf! Ik zou voor Melrose gaan :) Die is zo mooi! Ik zag trouwens bij jou dat het horloge heel mooi aansluit. Is dat mesh bandje dus verstelbaar? Ik dacht altijd dat dat soort bandjes maar één lengte hadden!

 3. Isabelle

  Ah zo leuk! Ik ga meteen even kijken! :)

Geef een reactie