Hotspot Haarlem: Cups and Leafs [Permanent gesloten]

Cups and Leafs in Haarlem is helaas permanent gesloten. Koffie? Nee, doe dat mij maar een lekker koppie thee. Zeker met dit koude weer drink ik al snel vier tot vijf koppen thee op een dag. Heerlijk. Binnenshuis drink ik vrijwel alleen groene of witte thee, maar buitenshuis probeer ik graag nieuwe smaken. Bij Cups and Leafs in Haarlem zijn de theeleuten onder ons aan het juiste adres. Een gezellig, knus zaakje waar je van een goede kop thee kunt genieten.

cups-and-leafs-hotspot-haarlem

Wie? Theetent Cups and Leafs
Waar? Zijlstraat 54, 2011 TP Haarlem (Centrum)
Wanneer? Maandag tot en met zaterdag: 08.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 09.00 uur – 18.00 uur

Cups and Leafs ligt op steenworp afstand van de Grote Markt en is daarom een ideale plek om neer te strijken tijdens een lange shopsessie. Zeker tijdens een frisse herfstdag zoals nu, is het heel fijn om op te warmen met een warme kop thee. Er zijn genoeg zitplekken, er hangen prachtige roségouden lampen, maar het belangrijkste van alles: iedere kop thee wordt met veel passie gezet. En dat proef je meteen!

De theekaart bij Cups and Leafs is enorm uitgebreid. Aan de keuze lijkt geen eind te komen. Je hebt hier zowel klassieke als moderne, Oosterse theeën. Zwart, wit, groen, Oolong, noem het maar op. Daarnaast staan er ook een aantal heerlijke Tea Specials op het menu. Naar deze was ik maar al te nieuwsgierig. Ik ging – ik kon het toch niet laten – voor een groene thee, maar wel een speciale variant: een Matcha Latte. Oh, wat was ‘ie toch lekker. Yara ging ook voor een spannende thee, namelijk een Cappuccino Tea.

cups-and-leafs-hotspot

cups-and-leafs-haarlem-hotspot

cups-and-leafs-thee-hotspot

cups-and-leafs-haarlem

Lieve theeleuten onder ons: zet Cups and Leafs op je to-do list als je binnenkort in Haarlem te vinden bent. Wat is jouw favoriete hotspot van Haarlem? Ontdek nog meer leuke plekken in Haarlem

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Janne

  oh leuk dit! ik ben pas twee keer in haarlem geweest maar wil er graag nog eens heen want het is best een leuke stad :)

 2. evelien

  Ah wat een super leuke hotspot!
  Ik loop sinds twee weken stage in Haarlem dus ga zeker een keer langs <3
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie