Hotspot Rotterdam: Supermercado

Een plek in Rotterdam die al langere tijd hoog op mijn lijstje stond, is Supermercado. Nee, je doet hier niet je dagelijkse boodschappen, maar je kunt hier wel zeven dag per week eten. Het is gezellige cocktailbar-restaurant om de hoek van de Witte de Withstraat. Laat je verrassen door streetfood uit de Latijns-Amerikaanse keuken én ook het interieur scoort een heleboel pluspunten.

Restaurant en cocktailbar Supermercado Rotterdam

Wie? Restaurant en cocktailbar Supermercado
Waar? 
Schiedamse Vest 91, 3012 BG Rotterdam (Centrum)
Wanneer?
Maandag tot en met donderdag: 11.00 uur – 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 11.00 uur – 02.00 uur
Zondag: 11.00 uur – 01.00 uur

Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door de levensgrote letters Supermercado op de muur, veel groene plantjes, beschilderde stoelen en er zijn meer dan genoeg zitplekken. Op de menukaart vind je heel veel lekkere gerechtjes. Taco’s uit Mexico, Peruaanse vis, maar ook tortillachips, pasteitjes, kippenvleugels en pinchos kun je hier bestellen. Je kunt allerlei losse hapjes bestellen – extra leuk om te delen – maar er zijn ook hoofdgerechten, zoals een hamburger of spareribs.

Ook al was het pas half drie ’s middags; tegen een cocktail op de zaterdagmiddag zeggen wij uiteraard geen nee. Op de menukaart staan een heleboel verrassende cocktails en ik liet mij maar al te graag adviseren door het vriendelijke personeel. Aangezien ik meestal veilig voor een mojito ga, leek het mij leuk om iets nieuws te proberen. Uiteindelijk ging ik voor Tommy’s Margarita, waarvan ik geen flauw idee had wat erin zit; lekker was het absoluut. Altijd al jouw eigen cocktail willen shaken? Bij Supermercado kun je vanaf zes personen een cocktailworkshop volgen.

Supermercado cocktails

Supermercado Rotterdam

Supermercado

Supermercado hotspot Fashiable

Brb, wij genieten nog even na van onze verrukkelijke cocktails. Wij komen beslist nog een keer terug om alle Latijns-Amerikaanse hapjes te proeven. Ontdek nog meer plekken in Rotterdam.

Reacties

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Myrthe

    Wat een toffe plek! Ik kende deze nog niet, maar alleen al om het interieur zou ik hier wel een cocktailtje willen drinken :)

  2. Nienke

    Oh, wat een leuke plek om heen te gaan! Ik moet echt weer eens naar Rotterdam gaan.

  3. Sabine

    Ziet er echt super tof uit daar, lijkt me erg leuk!!

Geef een reactie