Hotspot Amsterdam: Het Zwarte Schaap [gesloten]

Een willekeurige wandeling door De Pijp leidden ons naar de Frans Halsstraat. Eerst kwamen we de tekst Wake me up when I’m famous op een muur tegen en toen we iets verder liepen, stuitten we onverwachts op allerlei knusse eettentjes en winkeltjes. Aan het eind van de middag dronken we spontaan een overheerlijke cappuccino bij Het Zwarte Schaap. Oh jongens, deze plek is zo leuk!

Het Zwarte Schaap in De Pijp

Wie? Koffiebar Het Zwarte Schaap
Waar? Frans Halsstraat 40, 1072 BS Amsterdam (De Pijp)
Wanneer? Het Zwarte Schaap is helaas permanent gesloten.

Even op vakantie naar Italië

Bij Het Zwarte Schaap krijg je meteen het gevoel alsof je op vakantie bent in Italië. Wij smolten direct weg bij het interieur met de houten meubels, de geprinte vloer, alle wijnen en olijfolie en de andere typische items voor een delicatessenwinkel. Met een cappuccino in onze hand genoten wij immens van de middagzon. Alleen al voor de lieve eigenaar wil je hier maar al te graag even genieten van een rood wijntje en een kaas- en vleesplankje.

Ingrediënten worden uit heel Europa geïmporteerd

Leuk om te weten: Het Zwarte Schaap importeert, verkoopt én serveert alleen de meest verfijnde, niet-industriële voedingsmiddelen van kleine boerderijen uit heel Europa die op natuurlijke wijzen hun etenswaren en producten maken. Een extra reden om hier zeker een keer een hapje te komen eten!

Het Zwarte Schaap in De Pijp

   

Gezellige koffiebar in De Pijp


Het Zwarte Schaap vind je in een rustige straat in De Pijp, maar zit gewoon om de hoek van de Albert Cuyp. Ontdek meer koffieplekken in De Pijp.

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

  1. Luna

    Dat ziet eruit als een heeel leuk en gezellig plekje!

Geef een reactie