Hotspot Den Bosch: conceptstore OAK

Hotspot alert! In samenwerking met Judith ga ik op zoek naar de leukste, fijnste en meest bijzondere plekjes in Nederland. We reizen onze favoriete steden af en zullen hier en daar onze favoriete hotspots fotograferen. Dan weer een hotspot op My Own Vogue World en dan weer eentje op mijn blog. Vandaag zijn we in mijn geboortestad ‘s-Hertogenbosch te vinden. Hier kwam ik de conceptstore OAK tegen het lijf gelopen.

Wie? Conceptstore OAK
Wat? Een knusse winkel vol inspirerende woonaccessoires en kleding
Waar? Snellestraat 45, 5211 EM ‘s-Hertogenbosch (Centrum)
Wanneer? Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.00 – 18.00 uur
Zondag: 13.00 – 17.00 uur

Niets leuker dan nieuwe winkels ontdekken in mijn eigen geboortestad: Den Bosch. Vroeger was ik hier dagelijks te vinden en nu voelt het als een dagje uit wanneer ik er weer ben. Ik ontdekte weer allemaal plekken, waaronder deze conceptstore OAK. Het leek wel of er magneten waren opgehangen, want de winkeletalage zag er al zo vrolijk uit en het wekte direct mijn nieuwsgierigheid. Even binnen kijken dus!

OAK is een conceptwinkel vol hebbedingen. Voor planten (cactussen!), kaarten, servies, (nep)katten vazen, etc. ben je hier aan het goede adres. Maar dat is nog lang niet alles! Ook hebben ze super schattige kettinkjes met onder andere een ananas of cactus en verkopen ze kleding van merken als Nümph, Cheap Monday en 24colours.

Een goed overzicht van de winkel!

IMG_9951

IMG_9969

Conceptstore OAK in Den Bosch

IMG_9975

Ik zou zeker een kijkje nemen bij OAK wanneer je een dagje gaat winkelen in Den Bosch. Overigens kun je bij de buren terecht voor een héérlijk lunch, namelijk bij Crème Coffee & Pastry.

Benieuwd naar meer bijzondere plekken? Klik hier voor al mijn vorige hotspots.

Reacties

Dit bericht heeft 8 reacties

 1. Ah wat een schattig winkeltje. Zo jammer dat het niet bij mij in de buurt zit, maar ik vind die vaasjes en potjes veels te leuk! Net een soort kringloopwinkeltje, maar dan met nieuwe, hippe spullen :).

 2. Aahhh wat een leuke winkel! Ik moet maar snel eens in de vakantie weer naar Den Bosch! Het is alweer zolang geleden dat ik daar ben geweest! :) x Laura

 3. Dionne

  Oeeh! Ziet er ontzettend leuk uit! Ik hou van winkels als deze!

 4. Janne

  Het straatje waar die winkel zit is zo leuk! Ben hier ook naar binnen geweest en wilde bijna alles hebben dat ze verkochten. Zulke leuke dingen :)

 5. laura

  Wat ziet het er leuk uit! En ik spot C A T S <3

 6. nina

  Toen in in Den Bosch was ontdekte ik ook deze winkel en was er meteen verliefd op. Ik wil zo graag dat hij naar Amsterdam komt!
  liefs, Nina

Geef een reactie