Swipen beu? 5 ideeën voor een eerste date in Amsterdam

Op date gaan hoeft niet altijd een drankje in de kroeg te betekenen. Als je eerder wilt beginnen met flirten en de echte jij wilt laten zien, is een unieke date de beste manier om het ijs te breken. Maar wat zijn zoal originele dates in Amsterdam? Wij zijn diep gaan graven en hebben een mooie lijst samengesteld, zodat jij de volgende keer gegarandeerd indruk maakt.

En als je nog geen date hebt, kan de datingapp Inner Circle zomaar de oplossing zijn. Zij zijn zo serieus over persoonlijke ontmoetingen dat ze zelfs te gekke feestjes en andere originele dates in Amsterdam organiseren om jou enthousiast te maken. Dus heb je genoeg van swipen of matches die nergens toe leiden? Download dan Inner Circle, vind een match en probeer een van de onderstaande dates.

Unieke dates in Amsterdam: alle tips op een rij

1. Dineren in het donker bij Ctaste

Wat is een betere manier om iemands hart te veroveren dan met eten? Maak een goede eerste indruk door het nét even anders aan te pakken. Verras je date daarom met een diner, brunch, chocolade-, bier- of wijnproeverij bij restaurant Ctaste, en dit alles in het pikkedonker. Romantisch!

2. Bezoek een museum

Hebben jullie allebei kunst en musea als gemeenschappelijke interesses? Dan kan je de plank niet misslaan met een museumdate in Amsterdam. Het museumaanbod in onze hoofdstad is fantastisch Je zou zelfs kunnen kijken naar het ultieme singlesfeest dat Inner Circle organiseert bij STRAAT Museum. Cultuur én feesten; kan het nog beter?

3. Huilen van het lachen bij comedyclub Toomler

Gevoel voor humor is vaak een dealbreaker. Dus waarom niet samen naar een comedyclub gaan? Toomler is hiervoor een mega aanrader. En zeg nou zelf: lachen met je date is immers de sleutel tot plezier. Inner Circle heeft daarom ijsbrekerfunctie in de app geïntroduceerd. Als je namelijk alleen ‘hey’ zegt, stuurt de app een hilarisch alternatief om het gesprek op gang te brengen.

Originele dates in Amsterdam

4. Arcadespellen

Tjop tjop, tijd voor wat actie in de tent! Herleef vroegere tijden bij de arcadehal van TonTon Club: hét speelparadijs voor volwassenen in Amsterdam. Daag elkaar uit tijdens allerlei arcadespellen en haal het innerlijke kind in jullie weer naar boven. En de verliezer trakteert op biertjes, toch?

5. Waag je aan een waanzinnig date-avontuur

Alle dates dubbel en dwars uitgespeeld? Dan is Inner Circle jouw redder in nood, want zij gaan een stap verder dan enkel matches creëren op de datingapp. Zij stimuleren hun gebruikers om op onvergetelijke dates te gaan. Denk aan pop-up terrassen met legendarische dj’s waarbij de singles volledig uit hun plaat gaan, pizza parties en cocktail masterclasses.

De leukste ideeën voor een eerste date in Amsterdam

Ga op geweldige dates met geweldige mensen. Simpel.

Het plannen van een date gaat niet zonder de perfecte persoon om deze mee te delen. Redenen genoeg om Inner Circle te downloaden en door de aanwezige profielen te scrollen. Deze worden één voor één gescreend om nepaccounts en oplichters op de app te voorkomen.

In plaats daarvan kan je met gelijkgestemden, carrièregerichte singles matchen die de tijd nemen om hun profiel goed in te vullen en ernaar uitkijken om met jou op date te gaan. Zo verspil je niet elkaars tijd. Een win-winsituatie voor iedereen, met als resultaat hopelijk één of meerdere onvergetelijke originele dates in Amsterdam.

Dus, ga ervoor en zoek een date! Download Inner Circle en laat jezelf gaan.

€ – Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Inner Circle

Reacties

Geef een reactie