Hotspot Antwerpen: Poke Tiki voor poké bowls [permanent gesloten]

Poké bowls zijn al een tijdje razend populair en op steeds meer plekken duikt er een restaurant op waar de Hawaiiaanse bowls te verkrijgen zijn. Antwerpen kent er een aantal die nooit teleurstellen. Zelf ben ik vanaf dag één al vaste klant bij Poké Bowl Original, maar vanaf vandaag ben ik ook fan van Poke Tiki.

Poke bowls bij Poke Tiki in Antwerpen

Wie? Restaurant Poke Tiki
Waar? Nationalestraat 105, 2000 Antwerpen (Sint-Andries)
Wanneer? Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met zondag: 11.30 uur – 20.30 uur

Een portie gezonde fastfood bij Poke Tiki

Een poké bowl is technisch gezien de gezonde variant van fastfood. Het is net zo laagdrempelig om te halen, betaalbaar en bovendien krijg je aardige goede dosis vitaminen binnen. Witte sushirijst bevat nog steeds een flinke hoeveelheid koolhydraten per 100 gram, maar bij Poke Tiki kan je ook sla of quinoa als basis kiezen. Zo maak je jouw fastfood-hap alsnog gezonder.

Het interieur van surfdetails van Poke Tiki
Poke bowls bij Poke Tiki in Antwerpen

Toppers van toppings

We kunnen allemaal wel een aantal toppings noemen die iedereen standaard bij zijn of haar bowl eet. Poke Tiki heeft daarnaast ook toppings die minder standaard zijn en voor verrassend goede combinatie zorgen. Denk aan granaatappelpitjes, watermeloen radijs, tomaat en ananas. Met deze toppings neem je iets meer afstand van de ‘Japanse sushi in een bowl’ en creëer je een kleurrijkere, Hawaiiaanse maaltijd.

Posters bij Poke Tiki in Antwerpen
Overheerlijke poke bowls Poke Tiki in Antwerpen

Bestel mar, bestel mar, bestel mar…

Mochten er al vele kilometers op de teller staan en de voeten het liefst een avond omhoog liggen, kan je gebruikmaken van de online bestelservice. Bij zowel Deliveroo als Takeaway kan je tot half 9 ’s avonds jouw favoriete poké bowl en een bijpassend drankje bestellen. Zoek tijdens het wachten alvast een filmpje op Netflix uit en de chillavond is compleet.

Poké bowls in Antwerpen
Poké bowls in Antwerpen

Nog meer tips nodig voor lekker eten en drinken in Antwerpen?

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

  1. Tineke

    Waarom lees ik dit tijdens etenstijd? Ik heb nu zin in poke bowl!

Geef een reactie