Een kijkje in mijn leven – start als fulltime freelancer

persoonlijk /

Het is nog even wennen om het officieel uit te spreken, maar vandaag start mijn eerste week als fulltime freelancer. Het voelt enerzijds nog wat onwennig, maar ik heb onwijs veel zin in dit nieuwe avontuur als freelancer. De komende tijd zal ik hier ongetwijfeld nog meer over vertellen. Nu eerst nog even mijn avonturen van de afgelopen weken. Kijk je mee?

Kringloopvondst Bally loafers

Bij een kringloopwinkel bij mij in de buurt vond ik deze schoenen van het merk Bally. Ze zagen er niet alleen nog als nieuw uit, maar ze lijken ook gemaakt voor mijn smalle voeten. Binnenkort komt er trouwens een artikel online waarin ik persoonlijke tips voor kringloopshoppen deel.

Joe & The Juice in Amsterdam is een ideale plek om als freelancer te werken

Tot een paar weken geleden wist ik nog niet dat er een Joe & The Juice in De 9 Straatjes zit. Jazz ging voor groene smoothie, ik moest nog een beetje wakker en bestelde daarom een grote bak cappuccino met havermelk.

Bioscoopfilm Dumbo bij Pathé

We hebben er lang op moeten wachten sinds de eerste trailer online is gekomen, maar dan eindelijk kunnen we het lieve olifantje Dumbo in de bioscoop bewonderen. Beoordeling? ☆☆☆☆☆

Adidas NITE Jogger sneakers

Na lang zoeken (lees: minstens 6 maanden) heb ik een paar sneakers gevonden dat ik heel tof vind en waar als het goed is nog niet heel Nederland in rondloopt. Side note: nu heb ik mijn droompaar wel gevonden, maar mijn bankrekening laat het nog even niet toe.

De nieuwe kaart van restaurant Morris in Haarlem fotograferen

De nieuwe kaart van restaurant Morris in Haarlem op de foto zetten. Ziet dat er niet even heerlijk uit allemaal?

Hotspot SLA op de Haarlemmerdijk in Amsterdam is een ideale plek voor de fulltime freelancer

Mijn favoriete werkspot op het moment: SLA op de Haarlemmerdijk. Volgens mij staat dit filiaal nog niet echt bekend als flexwerkplek, maar doordat het behoorlijk groot is, kan je er heerlijk werken als freelancer.

Kaarten en wijntjes drinken met mijn collega's in Haarlem

Kaarten, wijntjes drinken en ongegeneerd snacken met mijn collega’s van het marketingteam na werk.

Pizza eten bij Nolita Pizzabar in het centrum van Haarlem

In de avond gingen we deze goddelijke pizza’s bij Nolita Pizzabar in Haarlem eten. Ik kon – zoals altijd – niet kiezen, dus ik vroeg om een combinatie burrata en truffelsaus. Ik zeg je alvast: beste keuze ooit.

Een weekend uitwaaien aan de Zeeuwse kust, inclusief scootertocht

Oeter, oeter oeter, met bevriezende Jazz en Nanne op de scooter. Met een groep vrienden gingen we onlangs een lang weekend naar Zeeland. Lekker eten, spelletjes spelen en scooteren langs de Zeeuwse kust.

Spring rolls en risotto maken

Zondagavond op het menu: een groene risotto en spring rolls. Een behoorlijke uitdaging om voor 10 personen te maken, maar volgens mij ging het uiteindelijk zo goed als op.

Lunchen bij Ajuma Beach bij Zandvoort aan Zee

Nog geen week later kon ik mijn winterjas en handschoenen inruilen voor een zomerse outfit. Voor de verjaardag van vriendin Chantal gingen we bij Zandvoort aan Zee lunchen. We reserveerden bij strandpaviljoen Ajuma Beach, een hippe strandtent met een Aziatische kaart.

Kaasfonduen met Pasen: Paasfonduen

Hey, mag ik een voorstel doen voor het Van Dale woordenboek? Paasfonduen. Ik zeg meteen, de credits zijn voor vriendin Yara die onbewust dit woord eruit floepte in plaats van kaasfonduen met Pasen.

“We gaan je missen.” Toch wel gek om te lezen wanneer je ’s ochtends op werk arriveert en je jouw bureau zo aantreft. Onlangs heb ik namelijk de keuze gemaakt om mijn contract niet te verlengen, maar om een leuke reden: fulltime freelancen. Een spannende uitdaging, maar ik heb er onwijs veel zin in.

Een van mijn collega’s had zo lief broodjes burrata gemaakt in de pauze. Mijn favoriet! Het voelde bijna eerder alsof ik jarig was dan dat het mijn laatste werkdag was, want ik kreeg óók nog eens cadeautjes.

Vanaf nu kunnen jullie dus weer meer artikelen op mijn blog verwachten. Daarnaast bestaat Fashiable deze donderdag 10(!) jaar, dus eigenlijk wel bijzonder hoe alles nu samenkomt. Na een lange periode van school, studeren en alles ontdekken, ben ik nu officieel fulltime freelancer. Waah!

Fijne week lieve mensen! Zin in nog meer leesvoer?
6 bespaartips! Hoe bespaar je zonder moeite geld?
Voor het eerst dineren bij een sterrenrestaurant in Amsterdam
Zo maak je heel simpel jouw eigen granola!

Leave a Comment

(5) comments