Een kijkje in mijn leven – 1

persoonlijk /

Tijd voor een nieuwe titel! Al jaren schrijf ik met veel plezier vrijwel wekelijks een fotodagboek. Aan de statistieken te zien, worden deze nog altijd graag gelezen. Onwijs leuk, maar helaas heb ik niet ieder weekend de tijd om deze te creëren. Daarom introduceer ik nu ‘een kijkje in mijn leven’. In principe hetzelfde idee, maar deze verschijnt alleen wanneer ik genoeg leuks kan delen. Dit kan nog steeds gaan over afgelopen week gaan, maar ook over één dag of een hele maand. Vandaag nummer één van ‘Een kijkje in mijn leven’. Hoera!

Een kijkje in het leven van Nanne

Kaasfonduen met snacks om te dippen. Of beter gezegd: heel veel snacks om te dippen, met kaasfondue. Sophie en ik kochten bij Albert Heijn kant-en-klare kaasfondue en deden hier zelf nog blauwe kaas bij. Héérlijk.

Een kijkje in het leven van Nanne

Na lange tijd ging ik weer eens naar de IJ-Hallen. Maar hoe gek ik ook op vlooienmarkten en dergelijken ben, is mijn enthousiasme voor de IJ-Hallen behoorlijk afgenomen. Verkopers vragen veel geld voor hun spullen en die vintage items die ik jaren geleden gemakkelijk vond, zijn nu moeilijk te vinden.

Een kijkje in het leven van Nanne

Van wandelen over een vlooienmarkt in hartje winter krijg je het maar koud, dus we gingen bij Pllek opwarmen met een koffie/thee en lunch.

Een kijkje in het leven van Nanne

Even lachen naar het vogeltje! :)

In de middag maakten we nog een wandeling door De Jordaan en Kirsten legde deze outfit op foto vast. Oh, wat zou ik hier toch graag willen wonen. De Jordaan blijft nog altijd mijn favoriete buurt van Amsterdam.

Een kijkje in het leven van Nanne

Cactussen zijn niet dood te krijgen, toch? Deze ging al zeker vier jaar mee, maar deze heeft de winter helaas niet mogen overleven.

Een kijkje in het leven van Nanne

Eerder deze maand was Jazz jarig en als verrassing nam ik hem mee naar de Veluwe, naar een Tiny House midden in de natuur. Toen Jazz in de ochtend onder de douche stond, sprong ik snel op om slingers op te hangen.

Een kijkje in het leven van Nanne

Op een fietstocht door de Veluwe na hebben we heel het weekend in het knusse huisje doorgebracht. Kacheltje aan, lekker veel eten en drinken en Lord of the Rings kijken.

Een kijkje in het leven van Nanne

Bij ons in de Jordaan!

Een kijkje in het leven van Nanne

Het heeft even geduurd, maar ik heb éindelijk een zwarte flare jeans (Vero Moda) gevonden die voor mijn kortere benen is gemaakt. Yes!!

Een kijkje in het leven van Nanne

Ik heb ze inmiddels ook ontdekt: de zogeheten scrunchies. Ze geven een outfit net wat extra’s en knellen mijn haar niet af.

Een kijkje in het leven van Nanne

Deze verse groenteshots van Albert Heijn zijn de beste ontdekking van afgelopen maand. In ieder flesje zit 100% groente en niks meer of minder. Heerlijk om je dag mee te beginnen.

Het is haast niet te geloven, maar ik vond deze vintage Gucci rugzak voor nog geen 15 euro bij de lokale kringloopwinkel. Zo zo zo blij mee!

Een kijkje in het leven van Nanne

De eerste sneeuw van het jaar is inmiddels gevallen. Alhoewel ik totaal geen winterpersoon ben, ziet zo’n wit plaatje er altijd zo sprookjesachtig uit.

Een kijkje in het leven van Nanne

Tip van de dag: bij Urban Outfitters hebben ze nu deze toffe corduroy broeken in verschillende kleuren. Deze lila is denk ik wel mijn favoriet!

Fijne week iedereen en tot de volgende ‘Een kijkje in mijn leven’! Staat er nog wat leuks bij jullie op de planning?

Leave a Comment