Outfit: the blue door in Amsterdam

outfit /

Er mag weer gewinkeld worden, want mijn shopverbod is voorbij! Al moet ik hierbij meteen zeggen dat ik nu veel bewuster winkel en ik hierdoor geen impulsaankopen meer doe. En dat vind ik alleen maar fijn, want ik wilde sowieso geen trenditems meer kopen die ik na een paar keer dragen zat ben. Wel ben ik twee items rijker waar ik ontzettend blij mee ben en die ik ongetwijfeld veel ga dragen.

Coltrui, het perfecte item voor de winter

Eén item dat ver bovenaan mijn verlanglijstje stond, zijn coltruien. Die draag ik al een aantal winters lang en ieder jaar kan ik een aantal nieuwe kleuren aan de collectie toevoegen. En zo ook deze warme kleur. Deze is van het merk YAS en kocht ik bij Things I Like Things I Love. Stiekem draag ik er nog een shirt met lange mouwen onder, want ik wil natuurlijk geen kou lijden. En maar beter ook, want toen ik deze foto’s maakte, begon het opeens ontzettend hard te gieten. Dus don’t mind de knoop van mijn jas die niet dicht zit, want ik had STRESS.

Biker boots met klittenband

Daarnaast ben ik eindelijk een nieuw paar winterlaarzen rijker, want ik was al een tijdje zoekende. Ik wilde graag nog een wat stoerder paar, een die een beetje dezelfde stoerheid als Dr. Martens heeft. Dat vind ik nog steeds ontzettend toffe schoenen, maar helaas loopt wel heel Amsterdam er inmiddels in rond. Toen ik deze biker boots met klittenband op de webshop van Sacha zag, was ik meteen verkocht. Ik vind het vooral tof dat de gespen van deze winterlaarzen zwart zijn.

Sacha Shoes damesschoenenThings I Like Thinks I Love coltrui | ZARA winterjas | Love Moschino tas
 

Samen met mijn nieuwe winterjas ben ik helemaal klaar voor het koude weer! 

Leave a Comment

(4) comments