Fotodagboek week 49

persoonlijk /

Een nieuwe week is aangebroken, dus dat betekent een nieuw fotodagboek waarin we nog even op afgelopen week terugblikken. Het duurde even bij mij, maar ik krijg het kerstgevoel steeds meer te pakken. Meezingen op de allerleukste kersthits, ’s avonds op de bank met de kerstverlichting aan en de op-en-top kerstmarkt in Düsseldorf bezoeken. Scroll naar beneden om alle foto’s te bekijken!

Onderweg naar mijn werk in Haarlem waren ze op de Grote Markt druk bezig om deze gigantische kerstboom te installeren. Het was zo’n gezellig beeld toen ik op de terugweg de verlichte boom zag schitteren.

Vriendinnen + veel lekker eten = de perfecte combinatie. Sinds tijden waren mijn vriendinnen uit Brabant en ik eindelijk weer eens herenigd.

Vrijdags werkte ik weer aan mijn portfolio website, dit keer vanuit van SLA op de Haarlemmerdijk. Ik wist niet dat je er zo gezellig kunt zitten. Tip: proef hier de vegan hot chocolate.

Jááá! Afgelopen zaterdag gingen mijn huisgenootjes en ik een dag naar de kerstmarkt in Düsseldorf. We wilden zoveel mogelijk uit onze dag halen, dus we zaten om 8 uur ’s ochtends al in de auto.

Alhoewel er de hele dag een grauwe lucht boven ons hing, was de kerstmarkt vooralsnog heel sfeervol. Het was echt zo gezellig om met zijn vieren een dagje op pad te zijn, want dat gebeurt zelden met onze drukke agenda’s.

We dronken groene thee en aten cupcakes bij Sugarbird Cupcakes.

Niet de mooiste foto’s van ons samen, maar wel de allerleukste.

In Duitsland hebben ze speciale parkeerplaatsen voor vrouwen. Niet om ons extra parkeerruimte te gunnen, maar zodat vrouwen snel bij hun auto zijn wanneer ze alleen in een lege parkeergarage lopen.

Het werd ’s middags zo druk, dus we besloten in Arnhem uit eten te gaan. Mariëlle en Marcella namen ons mee naar Batavia, een Indonesisch restaurant. Misschien zou je er in eerste instantie straal voorbijlopen, maar het was echt ontzettend lekker en het personeel was zo lief.

Op aanraden van Marcella kocht ik een shampoo zonder siliconen, parabenen en dergelijken. Ik ben benieuwd wat zo’n shampoo met mijn haar zal doen.

Zeg, kan ik hier ook met Accept Gyros betalen? Geweldig, Vegetarische Slager. Echt geweldig.

Lion Noir is één van de (vele..) restaurants in Amsterdam die nog op mijn waar-te-eten-en-drinken lijstje stond. Ik nam mijn zus hiernaartoe om haar op een verjaardagslunch te trakteren.

Ik heb in tijden niet zo’n lekkere lunch gegeten. Deze bruschetta met burrata was echt de hemel. Ik moet nog een aantal keren terug, want we konden gewoon niet uit al het lekkers kiezen.

Na een paar stormachtige buien ging mijn zus naar huis en ik maakte nog een wandeling langs de grachten.

Hallo daar, gigantische pompoenen.

Tip! Nog op zoek naar kerstcadeautjes? Bij HEMA spotte ik echt onwijs leuke oorbelletjes.

Nee, voor dit self-heating gezichtsmasker loop ik echt niet warm.

Het weekend sloot ik af met een potje Cluedo en Mens erger je niet! Met Cluedo waren we al snel klaar, want er bleken drie kaarten spoorloos te zijn.

En hebben jullie het kerstgevoel al te pakken? En zin in meer leesvoer? Ontdek bijvoorbeeld mijn reisplannen voor 2019. Fijne week lieve mensen!

Leave a Comment