Fotodagboek week 48

persoonlijk /

Veganistische kapsalon, onverwachts je eigen fotografie op Delivaroo tegenkomen en kilo’s sushi eten. Shame on me, ik heb het weer enkel over eten. Maar goed nieuws, voor mezelf in ieder geval, want mijn shopverbod is dan eindelijk opgeheven. En dus werd er gewinkeld. En gegeten. 

De zondag na mijn operatie was de meeste nek- en schouderpijn weg, dus ik wilde maar al te graag een frisse neus halen. Na een fijne wandeling door de stad wilden Jazz en ik in eerste instantie naar huis, maar uiteindelijk eindigden we met een biertje in een café en met een veganistische kapsalon bij Kebabi.

Een karaktereigenschap die ik moet omarmen, is mijn eigenwijsheid. Na het weekend van de operatie wilde ik daarom proberen te werken, maar uiteindelijk ben ik eerder naar huis gegaan om verder uit te rusten.

Woensdag gingen Sophie en ik weer een dag samenwerken, maar vooral heel veel bijkletsen. Sophie kwam met het genereuze idee om wentelteefjes te maken, want door de operatie kan ik (nog) niet goed hard voedsel eten.

En toen was Sint Yara opeens langs geweest. Ze voelde zich schuldig dat ze (met toestemming, no worries) van mijn chocoladeletter had gesnoept, dus verstopte ze de volgende dag een nieuwe in mijn schoen. Te lief.

Zo kwam ik eerst vrijwel nooit in Haarlem, nu vrijwel iedere dag in verband met mijn nieuwe baan bij Eet.nu. Ik begin Haarlem een steeds leukere stad te vinden! Lots of hotspots to share..


Hoe leuk! Wil je eten via Deliveroo bestellen, zie je opeens een foto voorbijkomen die je hebt gemaakt. #goals

Afgelopen weekend voelde Jazz zich te ziek om uitgebreid op pad te gaan, dus we maakten een kleine wandeling door zijn buurt. Zo liepen we ook even bij De Balkonie naar binnen waar al deze te leuke kerstballen te koop zijn.

We waren bij De Balkonie om potjes te kopen, omdat we zijn pannenkoekenplant gingen stekken die als een gek groeit en baby’s heeft gekregen.

Hoera, er zijn uiteindelijk zes baby’s geboren. Nog even in het water gezet, zodat ze voldoende wortels hebben.

Bij Things I Like Things I love kocht ik deze hele fijne coltrui met dé perfecte kleur voor dit najaar.

Ook bestelde ik deze zwarte flared jeans bij ASOS. Ik krijg de broek als het goed is woensdag binnen. Ik hoop zo dat ‘ie past, want broeken bestellen; het blijft een dingetje.

Zaterdag stond er een veelbelovende sushi date op de planning, want ik nam Chantal en Yara mee naar mijn favo all-you-can-eat toko van Amsterdam: Mo-Jo Japanese Kitchen. Het was wederom hemels.

Een normaal mens wordt blij wanneer hij of zij naar een kerstboom kijkt, maar bij mij roept ‘ie ook frustratie op. Na uren geprobeerd te hebben de verlichting uit de knoop te krijgen, ging de verlichting ineens kapot. Nou, je kon ons bij elkaar vegen.

Zo leuk. Recentelijk is By Nouck jewelry in Haarlem geopend, te vinden in de Kleine Houtstraat 15. Ik liep er in mijn werkpauze snel voorbij, maar ik ga binnenkort even binnenkijken.

Voor degenen die morgenavond pakjesavond vieren: veel plezier! Zelf vier ik het niet, maar ik ga wel met schoonfamilie in Amsterdam uiteten, dus vooralsnog een klein feestje. Daarnaast zie ik vriendinnen weer die ik al een tijdje niet heb gezien: een fijne week in het verschiet. Liefs.

Leave a Comment