Fotodagboek week 50

persoonlijk /

Wonderful Christmas van Paul McCartney staat aan terwijl ik dit schrijf, want dit fotodagboek bestaat opnieuw uit behoorlijk wat kerstfoto’s. Van een verlichte kerstboom in Haarlem tot een met de meest originele kerstballen in Den Haag. Kijk je mee naar het twee-na-laatste fotodagboek van het jaar?

Kerstboom op de Grote Markt in Haarlem

Hier word je toch simpelweg gelukkig van?

Graffiti op een gebouw in Nijmegen

Na een autorit van anderhalf arriveerde ik in Nijmegen. In de straat van dit gebouw met toffe muurschildering ging ik een steakhouse op foto vastleggen.

Nijmegen by night

Na de fotosessie zocht ik op Google Maps naar de dichtstbijzijnde frietzaak, want ik had giga honger gekregen. Wanneer ik aan het fotograferen ben, vergeet ik nog weleens te eten. Na een heerlijke kaassoufflé pakte ik weer de auto naar huis.

Het centrum van Amersfoort

De volgende dag was ik in Amersfoort te vinden waar ik restaurant The Factory Kitchen fotografeerde.

Zonsondergang in Amsterdam

Vrijdag was een kortere werkdag, want in de avond had ik een kerstdiner van Jazz z’n werk. Helemaal blij, want ik slaagde voor deze flared pantalon van Loavies vol glitters en sterren in slechts 10 minuten voor sluitingstijd.

Kerstdiner 2018

Eerst maakten we een boottocht door de grachten van Amsterdam en vervolgens werden we bij Soho House afgezet. Daar hebben we de rest van de avond met zijn allen gedineerd.

Kerstboom met originele kerstballen

Het weekend bracht ik door met Niek en Kirsten in Den Haag. Even aandacht voor hun kerstboom met de meest originele kerstballen. Zie onderstaande foto voor een beter beeld.

Vriendin Kirsten en ik bij kerstboom

Een heel blij fotootje van ons voor de kerstboom. En let ook eventjes op de piek.

Lunchtent Confetti in Den Haag

Kirsten nam mij mee naar lunchtent Confetti, gelegen in de Prinsestraat. En ja, bij Confetti mag je inderdaad denken aan slingers, veel kleuren en feestelijke lunches. Aanrader!

Amazing Oriental supermarkt in Den Haag

Een tijdje geleden heb ik de Aziatische supermarkt ontdekt, en ik vind het te geweldig. Daarom gingen we naar Amazing Oriental in het centrum waar ik wederom een voorraad jasmijnthee en mijn zeewier snacks kocht.

Amazing Oriental supermarkt in Den Haag

De buit van ons samen.

Crash Bandicoot spelen

Ook gingen we nog naar de bioscoopfilm Aquaman en op de terugweg naar huis begon het opeens te sneeuwen!! Thuis warmden we op met warme chocolademelk, en we speelden Crash Bandicoot. Er was één heel vervelend level dat ons alledrie maar niet lukte, dus de volgende ochtend gingen we strijdig door. Met succes!

Met vrienden onderweg

Voordat ik weer naar huis ging, gingen we naar een gigantische kringloopwinkel van Rataplan waar ik voor twee jasjes slaagde. Heel blij mee, ik loop dit najaar tot nu toe enkel in truien rond.

Aankomende week heb ik nog niet veel gepland, maar dat vind ik eigenlijk wel lekker. Wel ga ik met huisgenootjes lekker sushi bestellen, dus dat is sowieso al een feestje. 

Leave a Comment