Fotodagboek week 46 & 47

persoonlijk /

Zo. De spannendste week van het jaar heb ik achter de rug. Gelukkig was ik er van tevoren nog niet zoveel mee bezig, maar ik lachte – en letterlijk nog steeds – als een boer met kiespijn toen ik ieder moment naar de operatiekamer gebracht kon worden. Afgelopen donderdag ben ik namelijk aan mijn rechteroor geopereerd. Dit fotodagboek maken is misschien niet het allerslimste idee (de letters dansen), maar hé, eigenwijs zal ik altijd blijven. Lees je mee?

’s Maandags op afspraak bij Bambu Kitchen & Bar in Haarlem om héél veel Asian street food op foto vast te leggen. Geen beter begin van de week, al zeg ik het zelf.

Ook al is het misschien nu al vroeg donker buiten, alle sfeerverlichting maakt het dubbel en dwars goed. Toch?

Ga je binnenkort in Haarlem winkelen en heb je even zin in een vers belegd broodje tussendoor? Ga dan naar Kato Belegde Broodjes in de Lange Veerstraat.

Later diezelfde week had ik een afspraak in Brabant, vrijwel om de hoek van waar mijn ouders wonen.

Na de afspraak ging ik daarom gezellig bij mijn ouders avondeten. Mama had heerlijk gekookt: een salade met blauwe kaas en walnoten, dunne schijfjes normale en zoete aardappel uit de oven en een vega stoofpotje.

Deze foto is inderdaad nabewerkt, maar ik kan je verzekeren dat dit een van de mooiere zonsondergangen van de afgelopen tijd was.

Die zonsondergang bewonderde ik bij Zoku, een hotel met restaurant en flexwerkplekken op de bovenste etage. Hier was ik met Noer te vinden om aan mijn portfoliowebsite te werken. Ik kan echt niet wachten totdat mijn website live gaat!!

Verliefd op deze maxi jurk van & Other Stories, maar blijkbaar niet verliefd genoeg toen ik de prijs zag.

Matcha latte, je moet ervan houden. Héérlijk vind ik het, jullie? Deze bij Bagels & Beans is dan ook geslaagd.

Mariëlle nam mee mij naar een Aziatische supermarkt bij Gelderlandplein. Ik had alleen geen flauw idee wat ik allemaal kon halen, maar over twee dingen hoefde ik geen één seconde te twijfelen: een lading zeewier snacks (mijn guilty pleasure) en matcha latte.

Na woensdag had ik alweer ‘weekend’, want de volgende dag stond er iets heel spannends op de planning..

Ik werd namelijk aan mijn oor geopereerd. Al mijn hele leven lang ben ik slechthorend en na veel onderzoeken is gebleken dat dit enkel operatief te verholpen valt. Mijn gehoorbeentje is hoogstwaarschijnlijk door vroegere ontstekingen (deels) opgelost, waardoor buisjes of een gehoorapparaatje dan ook geen nut hebben. Dit ben ik kort voor de operatie. Héél zenuwachtig.

Heeey dokters, dit oor moeten jullie hebben.

Iets wat me altijd zó eng leek, is het inbrengen van een infuus. Kan ik ook weer van mijn lijstje afstrepen, zullen we maar zeggen..

Wat ben ik blij dat de operatie achter de rug is. Vandaag is het zondag en het is de eerste dag dat ik me wat beter voel. Ik weet niet wat ze met mij op de operatietafel hebben gedaan, maar mijn nek en schouders zaten volledig vast. De komende dagen loop ik nog gezellig met een tampon in mijn oor rond en dan hoop ik over 6 tot 8 weken verschil te horen. Een fijne zondag lieve mensen!

Leave a Comment

(2) comments

  1. Sterkte bij het herstel van je operatie aan je oor! Beterschap!
    Wat zal het heerlijk zijn als je in het voorjaar de vogeltjes weer goed hoort fluiten.
    Marianca