Fotodagboek week 44 & 45

persoonlijk /

Hallo daar! Allereerst begin ik met een waarschuwing: dit fotodagboek staat vol met eten. Vrijwel alleen maar eten. Dus ik hoop dat jullie geen grote honger hebben, en anders zullen jullie de buik vanzelf wel horen knorren. Scroll snel naar beneden voor alle foto’s van de afgelopen twee weken.

In de werkpauze van Jazz gingen we snel even lunchen bij Box Sociaal in Oost, tegenover Artis. Ik ging voor de pita bowl met hummus en allerlei groene groenten.

In het weekend was ik bij mijn ouders om de verjaardag van mijn zus te vieren. Mama maakte een heerlijk driegangenmenu, te beginnen met deze salade met walnoten en blauwe kaas.

Lunchen bij Christoffel in Den Bosch, een restaurant waar ik regelmatig kwam toen ik nog op de middelbare school zat. Ik eet nog maar weinig vlees, maar voor deze keer wilde ik wel even een uitzondering maken.

Deze nieuwste crispy sticks van Valess zijn echt geweldig.

Eerder probeerde ik al de vegetarische rookworst van Unox en nu was die van de Vegertarische Slager aan de beurt. Ik weet niet zo goed welke ik lekkerder vind, maar ik zou ze allebei wel nog een keer kopen. Denk ik.

Oké, goed verhaal dit: ik was in een winkeltje in Haarlem waar ze deze geweldige (en goedkope) oorbelletjes verkopen, maar ik weet de naam van de winkel niet meer…

En ze hadden ook superleuke crunchies en kaarten. Herinner me eraan dat ik de naam van deze winkel op een later moment nog eens met jullie deel.

Mini regenboog.

What’s inside? Een karamel zeezout brownie chocolademelk met slagroom. Mmm!

Behind the camera! Hier ben ik niet voor mijn blog aan de slag, maar voor mijn nieuwe baan bij Eet.nu waar ik sinds 1 november aan de slag ben.

Vriendin Chantal en ik hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien, dus we gingen bijkletsen onder het genot van een hapje bij restaurant Tolhuistuin.

Amsterdam in de herfst. Is het geen plaatje?

Na een heerlijke ochtendwandeling door Amsterdam gingen Jazz en ik bij TEDS in Oud-West brunchen. Ik ging voor de french toast met banaan en bacon. Lekker, maar daarna wel wat misselijk van alle suiker.

Zo fijn deze kleuren bij elkaar, dat was de foto meer dan waard.

De 2 beste films die momenteel in de bioscoop draaien, zijn denk ik wel A Star Is Born en Bohemian Rhapsody. A Star Is Born vond ik wel oké (een 7), maar Bohemian Rhapsody vind ik echt een aanrader. Die muziek, love it.

Gisterenavond gingen mijn huisgenootjes/ vriendinnen en ik fonduen bij Fondue Oost. Oh my, echt geweldig lekker. Ik ga er binnenkort nog een hotspot over schrijven!

Na de kilo’s kaas rollend naar art’otel om cocktails te drinken en popcorn te eten.

Oeps, jullie kunnen aan dit fotodagboek wel aflezen wat mijn grootste bezigheid is. Haha, sorry not sorry. Een fijne week alvast lieve mensen!

Leave a Comment