Fotodagboek week 43

persoonlijk /

Er is weer een nieuwe week aangebroken, dus dat betekent ook een nieuw fotodagboek hier op mijn blog! Ik was sinds tijden weer eens in mijn geboortestad Den Bosch te vinden en Jazz en ik gingen gezellig op date in Den Haag. Pak er maar een lekker theetje bij, want het is een koude dag vandaag.

Vorige week schreef ik er al een artikel over, maar inmiddels is Coffee Sometime mijn vaste werkspot in Oud-West geworden.

Behalve de jasmijnthee die ze hier schenken, is hun matcha latte ook zeker de moeite waard. Ik zeg je wel: je moet ervan houden! Lang niet iedereen vind het lekker.

Argh, de laatste tijd heb ik zo’n haat-liefdeverhouding met Instagram. Veel accounts zijn één pot nat en deze heb ik inmiddels zo goed als allemaal ontvolgd. Nu moet ik zeggen dat ik geen idee heb wat ik dan wel leuk vind om voorbij te zien komen, maar daardoor ben ik zelf nu ook even minder actief. Iemand die dit deelt?

Nu ik nog maar zelden vlees eet, zo’n één keer per twee weken, vind ik het leuk om allerlei vegetarische producten te proberen. Zo kwam ik per toevallig deze bapao van Vegetarische Slager in de supermarkt tegen. Of het een aanrader is? Jazeker!

Een groot voordeel van mijn huidige shopverbod is dat ik niet meer trendgevoelig ben. Inmiddels heb ik een keurige verlanglijst opgesteld voor wanneer ik weer mag shoppen. Waaronder een paar mooie sneakers. Deze van Calvin Klein worden het waarschijnlijk niet, maar iets met een kleurtje lijkt mij in ieder geval wel tof.

Afgelopen weekend ging ik gezellig met mijn moeder Den Bosch in. Na een aantal winkels gezien te hebben, gingen we lunchen bij Crème in de Snellestraat. Ik zag iets met halloumi op de menukaart staan, dus mijn keuze – in mijn geval erg uniek – was snel gemaakt.

Ik heb al vele plantenvrienden op mijn kamer staan, maar deze gestipte vriend (ik vergeet de naam steeds..) wil ik nog steeds graag.

Een slimme interieurtip voor wanneer je niet zoveel budget hebt. Ziet er nog leuk uit ook!

Beste kaartje ooit! Applaus voor de persoon die deze heeft ontworpen.

Deze deurknoppen zijn toch geweldig leuk? Helaas wel een beetje overpriced, want anders had ik ze voor mijn kledingkast gekocht.

Madurodam, ik denk dat ik een jaar of acht was toen ik er voor het laatst was. Gisteren gingen Jazz en ik er weer eens heen, want hij had van zijn werk superleuk vrijkaartjes gekregen.

Hallo Amsterdam! Stiekem vonden we het allebei leuker dan verwacht. Dit komt natuurlijk ook omdat je vrijwel alle Nederlandse steden wel eens hebt bezocht en de meeste gebouwen kent.

Dit zag er toch wel hilarisch uit; een gigantische meeuw op een (niet zo) enorm cruiseschip.

De woorden willen maar niet uit mijn vingers komen vandaag, dus ik zeg bij deze maar gewoon: een fijne week lieve mensen! 

Leave a Comment

(6) comments

  1. Precies! Ik had dan die bovenstaande spiegelfoto gepost, maar tegelijkertijd vroeg ik me af of ik zo’n foto bij een ander wél leuk vind om te zien. Daarop was het antwoord eigenlijk meteen: nee. Daarom had ik de foto weer verwijderd, ondanks het persoonlijke verhaal dat ik hierbij vertelde.

 1. Ik snap je heel erg met instagram, heb precies hetzelfde.
  Het lijkt allemaal zo op elkaar, en iedereen focust zich zo op meer.
  Wat leuk dat je naar Madurodam bent geweest! Wil ik zo graag ook een keer heen.
  Liefs,
  Evelien