Fotodagboek week 41

persoonlijk /

In de titel van ieder fotodagboek benoem ik altijd het desbetreffende weeknummer. Vandaag moest ik dubbelchecken, want we zitten schijnbaar alweer in week 42. Tweeënveertig! Zo gek, aangezien ik afgelopen weekend nog in mijn zomerse outfit op het Scheveningse strand te vinden was. Alleen maar heerlijk natuurlijk, zo’n fijne nazomer. Kijk snel verder voor wat ik allemaal heb meegemaakt! 

Zie hier al mijn huidige lievelingsitems in één outfit. Hier sta in de Rijksmuseumtuinen waar ik foto’s van Anne Britt maakte.

Unox heeft sinds kort vegetarische producten in hun assortiment, dus die wilde ik maar al te graag proeven. De rookworst is wat mij betreft geslaagd. Ik miste wel het sappige/vettige wat je bij een rookworst verwacht, maar de smaak komt zeker in de buurt. De gehackballetjes vielen daarentegen vies tegen. De balletjes zelf waren niet vies, maar de tomatensaus was veel te zout en smaakte eerder naar ketchup.

Dinsdag was het nationale krokettendag! Met het hele kantoor van Fonk Amsterdam lunchten we met groente- en kaaskroketten.

Ik word zo vrolijk van alle herfstkleuren op deze foto. Momenteel heb ik een streng shopverbod, maar wanneer ik van mezelf weer mag shoppen, wil ik nog meer herfstkleding in deze warme kleuren inslaan.

Voordat ik op Amsterdam Centraal op mijn fiets stapte, genoot ik eerst nog even van deze zonsondergang.

Jajaja, de jaarlijkse kerstverlichting in Amsterdam wordt weer opgehangen. Happy me.

Gosh, wat een lieve hondjes. Als klein meisje was ik doodsbang voor honden, maar nu begin ik ze steeds leuker en liever te vinden.

Boeken neuzen met Yara bij The American Book Center op het Spui. Blijft een toffe boekenwinkel.

Yara en ik gingen samen een dagje buiten de deur werken, dit keer bij Café de Jaren. Ik ben zo verliefd op de tegeltjes hier!

Koffietje, watertje en werken maar.

Vrijdags haalde ik Jazz van z’n werk op, want we gingen bij vrienden in Den Haag eten en spelletjes spelen. Onderweg werden we weer op een prachtige zonsondergang getrakteerd.

Niek en Kirsten hadden overheerlijke taco’s gemaakt en daarna gingen we fanatiek Cluedo en De Slimste Mens ter Wereld spelen.

We wilden nog even goed van de laatste zomerdagen genieten, dus we gingen gezellig naar Scheveningen. Het was gek maar toch zo normaal om mensen in hun zwemkleding midden oktober op het strand te zien liggen.

Niek en Kirsten waren ook op het Scheveningse strand te vinden, dus dat betekende een snelle fotoshoot.

Deze week ga ik met Yara naar de bioscoop en vrijdag is het tijd voor een feestje van Amsterdam Dance Event. Groetjes!

Leave a Comment

(2) comments