Fotodagboek week 39

persoonlijk /

Weekend, wat heb ik weer van je genoten. Je bestond voor de verandering weer uit een heleboel eten en drinken buiten de deur, maar laat dat nou net mijn grootste hobby zijn. En nu we nog op een aantal fijne nazomerse dagen worden getrakteerd, wil ik maar al te graag het terras op. Verder had ik ook nog twee verjaardagen, dus ik heb deze week een heleboel foto’s om te laten zien.

De week begon ik in het zonnige Amsterdam. Niet alleen, maar met Fleur met wie ik een dagje ging werken.

Wie heeft er voor mij nog zulke leuke kratjes over? Ik wil ze ook voor mijn planten!

Ik kan er zo van genieten om in koffietentjes te werken. Bovendien ben ik dan veel productiever, waardoor ik veel meer op een dag gedaan krijg. Dit keer waren huisgenootje Marcella en ik bij Hoxton te vinden.

Ja, Nanne, hele goede foto dit. Helaas heb ik geen andere foto’s, dus jullie zullen het moeten doen met deze foto van een gigantische nacho. Dinsdag nam Jazz mij superlief mee uiteten. We gingen naar Tolhuistuin, het ideale restaurant wanneer je van shared dining houdt.

In het weekend ging het eetfestijn door, want op vrijdag had ik twee verjaardagen. Eerst gingen we met feestvarken Roya’s lekker eten en drinken bij Waterkant, gevolgd door een fanatiek spelletje.

Ze hebben zoveel lekker eten hier, maar ik koos uiteindelijk voor de spannende banana burger. Ik wist niet wat ik er nou van moest verwachten, maar de burger smaakte beter dan verwacht.

Daarna was het tijd voor het volgende feestje, want huisgenootje Marcella was om 12 uur jarig. We gingen naar W Lounge waar we proostten met cocktails. Of ja, ik dronk gewoon een lekker wijntje.

Ik wil zó graag nieuwe sneakers, maar ik weet niet zo goed wat ik precies wil. Deze van Fila vind ik stiekem heel tof, maar ik denk wel dat ik snel op ze ben uitgekeken.

De volgende dag was het nog steeds feest, want de moeder van Jazz was jarig. We gingen supergezellig met zijn drieën uit eten in noord. Omdat de zon nog lekker scheen, gingen we eerst buiten nog een drankje doen.

Daarna gingen we bij FC Hyena binnen eten, want het koelde snel af. Ik kende het restaurant eerder alleen van naam, maar hier doen ze ook aan shared dining. Top concept!

Zoete aardappel, geroosterde bloemkool in pindakaas, spareribs en nog veel meer lekkers.

Het toetje wilden we ergens anders eten, dus we gingen naar het SkateCafe dat om de hoek zit.

Hier aten we hemelse cheesecake en wentelteefjes. Ik krijg gelijk weer zin in taart!

Jaaa ja, nog meer eten. Mijn moeder kwam gezellig een dagje naar Amsterdam om te winkelen en lunchen bij Oriental City.

Daarna gingen we naar UNIQLO, een Japans kledingwinkel die vorige week opende. Hier kocht ik verder niets voor mezelf, maar wel een stapel sokken voor Jazz.

Na één winkel hadden we er al genoeg van, want we hadden veel meer zin om te terrassen. Het perfecte najaarsterras (is dat een woord?) in het centrum van Amsterdam is en blijft toch wel Café de Jaren.

Met het terras op het zuiden heb je hier heel de dag zon en het Amsterdamse uitzicht is gewoon genieten.

Jazz en ik wilden in eerste instantie een gezond soepje eten, maar toen we de film Little Italy (stomme film) keken, hadden we heel veel meer zin in Pizza. Met artisjokken. En knoflooksaus.

Fijne week lieve mensen! Staat er nog iets leuks bij jullie op de planning?

Leave a Comment

(2) comments