Fotodagboek week 38

persoonlijk /

Een verlate verjaardagslunch in een herfstig zonnetje, afscheid nemen van Blijburg aan Zee onder het genot van een zonsondergang en naar de lancering van het nieuwste boek van de Britse fotograaf Jimmy Nelson. Ja, ik heb weer een top weekje achter de rug. Kijk snel verder voor het fotodagboek! 

Heerlijk vind ik het om het begin van de week in koffietentjes door te brengen. Dit keer was 2 Coffee & Such op de Haarlemmerdijk de uitverkorene.

Hier was ik niet alleen aan het werk, maar samen met Yara die ondertussen druk bezig was met haar story op Instagram. Part of the freelancer job, right?

Hier nog een fotootje van het exterieur.

Details van de outfit die ik die dag aan had, met mijn nieuwe ribbroek van H&M.

In de middag fietsten we door naar Amsterdam-Noord, want hier stond een verlate verjaardagslunch (lees: drie maanden later) op me te wachten. Toen – ja toen – konden we nog in een shirtje buiten zitten.

Ik bestelde een shakshuka met labneh en brood, zooo lekker.

Nog even poseren voor een fotootje op mijn Instagram. Volg je mij al?

Huil huil… Blijburg aan Zee is niet meer. Vanwege de bouw van 8000(!) huizen op IJburg is deze plek vanaf nu gesloten. Daarom gingen Mariëlle en ik nog één laatste keer hierheen. Afscheid nemen bestaat niet..

Een beter afscheid konden we ons niet wensen, want we werden getrakteerd een prachtige zonsondergang die ruim een uur duurde.

Ik aan de cappuccino, Mariëlle dronk een lekker rood wijntje.

Kijk nou toch, hier wil je toch voor altijd blijven?

Vorige week liep ik voor het eerst de nieuwe woonwinkel Casa binnen, een soort mix van Xenos en Søstrene Grene.

Ze hebben zóveel leuke kleedjes. Ik wil ze allemaal!!!

Vrijdags ging ik samen met collega’s van Fonk naar de lancering van het nieuwste boek van de Britse fotograaf Jimmy Nelson, Homage to Humanity. Fonk heeft hiervoor de companion app ontwikkeld, super tof!

De foto’s zijn werkelijk prachtig. Super inspirerend en wat lijkt het me een droombaan om hiervoor de wereld over te mogen reizen.

Samen met een collega deden we de wedstrijd ‘in welk land is deze foto gemaakt?’ Met de app kan je namelijk foto’s scannen en dan zie je in welk land de specifieke foto is gemaakt. Helaas, ik had niet gewonnen.

Deze foto is echt mijn favoriet van allemaal. Ik krijg er een soort Lion King gevoel bij.

Chop chop, het vriendje op de kappersstoel.

En terwijl ik op Jazz aan het wachten was, kwijlde ik even weg bij alle nieuwe sneakers.

In de supermarkt zag Jazz deze veganistische bapao liggen, dus die wilden we maar al te graag even proeven. En? Goedgekeurd!

Ja, ik ben heel gevoelig voor goede Bonusaanbiedingen, dankjewel Albert Heijn. Even ‘een beetje’ havermelk voor het komende halfjaar ingeslagen.

Ik wens jullie een fijne week toe!

Leave a Comment