Fotodagboek week 30 en 31

persoonlijk /

Hallo augustus, ik ben blij dat je er bent! Het heeft even geduurd, maar volgende week gaat mijn tweeweekse avontuur in Kroatië beginnen. In gedachten lig ik al te bakken op het strand en ben ik van de zonsondergangen te genieten, dus de voorpret is al hier. Ook in Nederland geniet ik nog steeds volop van de zomer, al zoek ik binnen – voor zover mogelijk – ook wel de verkoeling op. 

Met een zon-, zee- en strandvakantie in het vooruitzicht moest ik nog zwemkleding inslaan. Bij & Other Stories zag ik dit kleurrijke badpak in de uitverkoop hangen, maar jammer genoeg was deze veel te klein.

Een uitgebreide passessie bij H&M met 35 graden. Dit outfitje vind ik nog steeds heel leuk, maar uiteindelijk niet gekocht.

Dit jurkje ging wel mee naar huis! Helemaal verliefd op.

Doe jij al mee aan de Cluse winactie? Je maakt kans op jouw eigen horloge van de La Garçonne collectie.

Gezellig barbecuen met een groep vrienden in Amsterdam.

Ruim twee uur werden we vergezeld door dit hondje. Na een tijdje belde ik de dierenambulance, omdat er geen baasje te bekennen was. Helaas had de ambulance al veel spoedafspraken, maar uiteindelijk liep het hondje uit zichzelf naar zijn huis toe. Hij gebruikte het park blijkbaar als zijn uitlaat- en speelterrein.

Een groot voordeel van freelance zijn, is samenwerken met vriendinnen die ook freelancen. Een win-winsituatie, want je kan doordeweeks lekker bijkletsen en tegelijkertijd werk verrichten.

Ik sprak met Fleur af bij BLUR YOUR LIFE in Amersfoort. Heerlijk geluncht met een groentewrap.

Aan het eind van de middag scheen de zon precies op de discoballen, waardoor er een magisch beeld ontstond.

Enige tijd geleden maakte ik foto’s voor een bedrijf. Als dank kreeg ik later nog een kaartje en chocolade van mijn favoriete merk: Tony’s Chocolonely.

Geen betere manier om met Jazz het weekend in te luiden: met pizza en biertjes in het park.

Smelt harten, geen ijskappen! <3 Afgelopen weekend bleef Kirsten gezellig een nachtje logeren. Zaterdag gingen we naar Gay Pride en hadden onverwachts topplekken. Wat was het weer genieten!!

Als ik zo’n toffe auto (met zonneklep!) zie, moet ik er gewoon mee op de foto! Het topje kocht ik onlangs in de uitverkoop van ASOS.

Even een fotootje van ons samen. Voor Kirsten: deze zal ik uiteraard ook printen voor in je plakboek.

Een eettentje dat al enige tijd op de lijst stond, is de veganistische tent (met kapsalon en döner!!) Kebabi. Deze zaak is van dezelfde eigenaren als de Vegan Junk Food Bar.

Eigenlijk had ik er 0,0 ruimte meer voor, maar toch bestelden we nog baklava als dessert.

Niets heerlijker dan de zondag struinend door Amsterdam te spenderen. Na wat mislukte pogingen gingen we uiteindelijk bij restaurant BARDAK lunchen, te vinden tegenover Marie Heinekenplein (De Pijp). Echt héééérlijk gegeten. Later schrijf ik hier nog een hotspot over, want het is echt een aanrader!

Bij Baskéts zag ik deze te gekke schoentjes, maar helaas heb ik ook voor deze te smalle voeten. Wederom een drama deze zomer om leuke zomerschoenen voor mijn smalle voeten te vinden. Lange leve Birkenstock.

Fijne week lieve mensen!

Leave a Comment

(1) comment

  1. Je jurkje is zooo leuk! Vind het outfitje daarvoor ook echt top, heel knap dat je die hebt kunnen laten liggen haha! Kebabi lijkt me trouwens gewéldig!