Outfit: het groene huis

outfit /

En zijn jullie al een smeltend ijsje? Bij mij valt het reuze mee vandaag, want ik ben tussen de ventilators op kantoor te vinden. Thuis is het daarentegen wel een lichtelijke sauna, maar ik moet zeggen dat het langzamerhand begint te wennen. Van de zwoele zomeravonden in ons kikkerlandje kan ik gewoon geen genoeg krijgen. Zo heerlijk om ’s avonds laat nog in je luchtige kleding te kunnen rondfietsen. Kon dat maar altijd.

Het tropische weer is bovendien een goede voorbereiding op mijn eerstvolgende vakantie. Volgende maand gaan Jazz en ik twee weken door Kroatië roadtrippen. We beginnen onze reis in Split en vliegen uiteindelijk via Pula terug naar Nederland. Iedere dag zoek ik even (en uit enthousiasme de tijd vergeten..) naar de leukste steden en eilanden. O jazeker, de vakantiekriebels zijn al dubbel en dwars aanwezig. Zelf ben ik al eens naar Kroatië geweest, máár toch ben ik benieuwd of jullie toevallig nog aanraders hebben?

Van Kroatië gaan we voor de laatste keer door naar Bratislava. Na een dag vol vele kilometers en een eerder verzwikte enkel die kwam opzetten, kwamen we bij dit toffe gebouw uit. Dat kon maar één ding betekenen: een fotomoment! Met een misschien ietwat vettige pony, maar mijn highlighter van Rimmel zat nog steeds on point. De top kocht ik eerder die dag bij Vintage Shop in het oude binnencentrum. Het is eigenlijk een gigantisch ding, maar daar zie je lekker niks van wanneer ik deze in mijn broek prop. Zegt maar weer dat kledingmaten niks zeggen. Zeker bovenkleding vind ik heerlijk om in één of twee maten groter te kopen.

ASOS flare broek | Vintage Shop top | Birkenstocks shoes | Daniel Wellington horloge

 

Nog meer (informatieve) artikelen over deze stad:
Dit moet je zien en doen in Bratislava (Slowakije)
11 x eten en drinken in Bratislava, Slowakije

Leave a Comment

(4) comments