Outfit: een zwierige rok

outfit /

Keer op keer kom ik thuis van vakantie met een geheel nieuwe outfit. Herkenbaar? Ik hoop het. Altijd beland ik weer in een aantal winkels en zie ik het een en ander hangen. Ik zorg ervoor dat ik voor iedere dag een outfit inpak, of in ieder geval genoeg schone bovenstuks. Maar met de aankopen die ik hoe dan zal doen, kan ik beter één outfit minder meenemen, zodat ik de terugweg geen kofferstruggles heb.

Een van de weinige winkelketens die in het centrum van Bratislava zit, is H&M. Normaalgesproken hoef ik daar op vakantie niet heen, maar wanneer de grote uitverkoop start, ben ik nieuwsgierig. Daar zag ik deze rok met bloemenprint hangen voor slechts 12 euro (was eerst 30 euro). Ik heb eenzelfde rok met panterprint en die draag ik het liefst iedere dag. Kortere rokken zijn niet helemaal mijn ding, want óf ze schuiven continu omhoog óf je billen zijn met een onhandige beweging of windvlaag zichtbaar. Nee bedankt.

Het shirt kwam al mee vanuit Nederland, maar die zat niet in mijn eigen koffer. Dit was mijn verjaardagscadeau van mijn reisgezelschap Kirsten. Een paar weken geleden zagen we dit t-shirt al in Amsterdam hangen, maar ik was in mijn ik-mag-geen-kleding-kopen fase. Kirsten wilde dit shirt toen voor mijn verjaardag kopen, maar dat weigerde ik. Ze had het meer dan onthouden, want op de ochtend van mijn verjaardag had ik hem toch gewoon gekregen. <3

H&M 
rok | Goat Organic Apparel shirt | Robey Sportswear sneakers

 

Lees meer:
11 x eten en drinken in Bratislava, Slowakije
Een andere outfit in Bratislava

Leave a Comment

(1) comment