Outfit: lekker wegdromen

outfit /

Het weekend en de tropische temperaturen staan weer voor de deur. Nog één dag werken en dan klappen we onze laptops weer even dicht. Naja, ik werk eigenlijk vaak genoeg in het weekend door, maar je snapt het idee. In deze blogpost gaan we weer even terug naar mijn stedentrip in Bratislava, want er staan nog steeds een reeks aan foto’s voor jullie klaar. Een perfect moment voor mij om opnieuw na te genieten.

Een hoogtepunt was toch wel ons appartement waar we voor 30 euro per nacht verbleven. Het niet de Airbnb die we in eerste instantie hadden geboekt, want schijnbaar hadden de gasten vòòr ons het appartement zodanig gesloopt, waardoor we hier niet konden verblijven. De eigenaresse wilde onze vakantie niet verpesten, dus wij ruilden van appartement. Zij tussen de rotzooi en wij in haar paleisje. Hartverwarmend. Dit zegt alleen maar hoe lief de mensen hier zijn. Het appartement was ontzettend mooi. Net een hotel. Er stond koffie voor ons klaar, er lagen chocolaatjes op tafel en haar inloopkast was er een om jaloers op te zijn.

De laatste ochtend gingen Kirsten en ik nog wat foto’s maken; ik van haar voor mijn portfolio en zij van mij voor mijn Instagram en blog. Als ik deze foto’s zie, zou ik echt willen dat ik al het geld van de wereld had om mijn woon- en slaapkamer een make-over te geven. De foto’s zijn trouwens écht in de vroege ochtend gemaakt, dus de vermoeide ogen zijn te verklaren. Dit is trouwens ook een van de laatste keren dat je mij met een pony ziet, want ik heb voor nu besloten om deze te laten groeien. Ik vind een pony heel leuk, daar niet van, maar toch wel een tikkeltje te warm deze zomer. Wellicht zien jullie mij dit najaar weer met een pony.

Adidas t-shirt, via een outlet | Only panterrok | Daniel Wellington horloge

 

Op het terras, in het zwembad of thuis met een filmpje of serie op de bank: geniet van het weekend!

Leave a Comment

(2) comments