Fotodagboek week 27

persoonlijk /

Hey, goedemorgen! De eerste cappuccino van deze week is inmiddels op en ik heb zin om aan de slag te gaan. Het moet wel weer in mijn systeem moet komen om iedere week een nieuw fotodagboek voor jullie klaar te zetten. Dus ik dacht, dat is het eerste wat ik deze ochtend ga doen. De zomer is inmiddels in volle gang en ik geniet enorm. Lekker eten hier en daar, bijkletsen met vrienden (óók onder het genot van veel voedsel) en die warme zon is ook echt geen straf.

De foto is eigenlijk van een week eerder, maar wilde deze vooralsnog graag delen. Jazz en ik hebben elkaar een tijdje weinig gezien, omdat we allebei druk waren met afstuderen. Nu dat voorbij is, kunnen we fijn ontspannen. Te beginnen met een etentje bij Happyhappyjoyjoy om mijn verjaardag en ons afstuderen te vieren.

Hallo daar, hier is beauty leek Nanne. Nu mijn huid een stuk rustiger is, wil ik natuurlijk ook rondlopen met zo’n mooie highlighter. Na veel falende producten geprobeerd te hebben, heb ik eindelijk hét product gevonden. Aan het eind van de dag is deze highlighter van Rimmel nog steeds duidelijk zichtbaar.

Als je bij mij op werk jarig bent (geweest), tref je bij binnenkomst een wel heel feestelijk bureau aan. Ik voelde me weer helemaal jarig!

Na lange tijd was het weer tijd voor een date met lieve Fleur. Ze bedacht een topper van een idee voor het avondeten: een sushibowl. Met zo’n maaltijd maak je mij altijd meer dan gelukkig.

Ik ben helemaal niet van de selfies, maar wanneer het avondlicht zo mooi is, moet je haast wel. Ongegeneerd op het treinstation…

Jullie zien het goed: mijn diploma is officieel binnen. Afgelopen woensdag had ik mijn uitreiking en daarvoor trok ik een jurkje en hakken – die me vier blaren opleverde – aan. Hier samen met Yara op de foto.

Mijn ouders en Jazz waren naar de uitreiking gekomen. Mijn zus Gigi fietste ook op en neer vanuit haar werk, want na afloop gingen we met zijn allen lunchen bij De Ysbreeker aan de Amstel.

’s Avonds ging het feest door, want ik ging samen met Gigi bij onze favoriete sushitoko (vr)eten, namelijk MoJo aan de Oosterdokskade. Zie hier onze favoriete sushi: crispy, ebi tempura, verse tonijn en verse zalm.

Wij zijn inmiddels vaste klanten hier, maar we hadden nog niet eerder een tafel bij het raam. Kijk nou toch, wat een mooi uitzicht met de ondergaande zon.

De volgende dag hield het feest nog stééds niet op, want we gingen met z’n allen naar Jazz zijn eindexpositie in Rotterdam. Ik wilde natuurlijk wel zijn eindresultaat aanschouwen waar hij zo hard aan heeft gewerkt. Trots! Voor degenen die deze toevallig hebben gezien: klopt, ik ben de persoon die in de video wordt aangereden.

Na afloop gingen we met onze ouders een hapje eten bij de Oude Haven. Echt jaren geleden dat ik hier voor het laatst was, maar het blijft een heerlijke plek, zo aan het water.

Te schattige bekers (of potjes voor mijn cactussen?) met palmbomen van Blokker.

Hoe leuk is deze gouden houder met cactus voor je koffiecapsules? Misschien dat ik deze later deze week nog ga kopen..

De hoogtepunten van deze week? Het is zowaar gelukt om een spontane date met Martine in te plannen en ik ga samen met Chantal naar de dierentuin in Rotterdam. Oh, me so excited. 

Leave a Comment