Outfit: every day is leopard day

outfit /

Laat ik meteen met feestelijk nieuws beginnen, want ik ben zo goed als afgestudeerd! Dinsdagochtend kreeg ik het positieve belletje dat ik een dikke voldoende voor mijn afstudeerproduct heb binnengesleept. Jeetje, er ging zo’n last van mijn schouders af. Na het inlevermoment kon ik het makkelijk van me afzetten, maar wanneer zo’n officieel moment dan bijna daar is, krijg ik toch behoorlijke klamme handen. Aanstaande maandag heb ik nog één laatste presentatie en dan gaat het vrije leven beginnen.

Feest dus! Soort van. De avond ervoor kreeg ik een flinke buikgriep te pakken, dus ik had nauwelijks een oog dichtgedaan. Toen ik het beslissende telefoontje kreeg, lag ik onder warme deken op de bank te bibberen. Ziek of niet, het nieuws wilde ik hoe dan ook vieren. In de ochtend kwamen mijn ouders gezellig een taartje eten en later op de dag ging ik met mede geslaagden Chantal en Yara de stad in. Dronk ik even heel verstandig een gemberthee. Ach, dat verdiende glas wijn komt later wel.

Gisteren werd het nieuws opnieuw gevierd, want Kirsten kwam gezellig naar Amsterdam. We gingen bij The Meets (héél veel vegan) in De Pijp lunchen en de rest van de middag hebben we lekker door de stad gewandeld. En met personal assistent Kirsten aan mij zijde heb ik altijd een lading nieuwe foto’s, dus bij deze een nieuwe look. De broek kennen jullie al, het shirt is van COS. Van de mannenafdeling om precies te zijn. Het model is daar vaak net wat mooier door de ietwat hogere kol en langere mouwen die je leuk kunt omslaan.

COS t-shirt | ASOS pantalon | Sol Sana enkellaarzen via Zalando Lounge Daniel Wellington horloge

  

Het weekend staat weer bijna voor de deur. Hebben jullie nog iets leuks op de planning staan?

Leave a Comment

(2) comments