Fotodagboek week 22

persoonlijk /

Oké, en misschien ook een beetje van week 21. Nu de deadline achter mij ligt, slaap ik vooral veel bij, maar ook probeer ik te ontspannen en met vrienden af te spreken om het einde van mijn studententijd te vieren. Bijna, maar dan ook bijna kan ik dit hoofdstuk afsluiten en in het officiële werkleven rollen. Ik kan hierover één ding zeggen: wat heb ik daar zin in! Nu eerst een overzicht van wat ik heb allemaal heb uitgespookt de laatste tijd.

Het plan was om aan het zwembad te liggen, maar het Zandvoortse strand leek ons een veel beter idee. Yara en ik trokken ons niets van de onweersbuien aan, en maar beter ook, want ze kwamen niet meer opdagen.

Onverwachts kreeg ik van Thuisbezorgd een melding met hierin een fijne korting op een bestelling. Dat laat ik mij geen tweede keer zeggen, dus onderweg naar huis plaats ik een bestelling bij Taco Mundo. Burrito it is! 

De volgende dag ging ik met Chantal in Utrecht lunchen. In Google Maps zette ik de route naar de lunchtent aan, maar ik had per ongeluk een andere locatie aangeklikt; een parkeergarage om precies te zijn. Zo slim..!

De échte bestemming was twee minuten verderop, dus zo’n ommetje was het gelukkig niet. Ik ging voor een lekker broodje met gegrilde groenten. Echt mijn favo lunch van de afgelopen tijd.

Bij thuiskomst was ik lui en daarom was ik blij met deze groentepizza die ik uit nieuwsgierigheid een paar dagen eerder kocht. Mijn mening? Lekker, maar ik zou ‘m niet snel nog een keer kopen.

Ik ging met 28 graden weg uit Amsterdam en arriveerde met 18 graden bij Hoek van Holland. Wat, 10 graden kouder! Het was zo bewolkt dat de zee nauwelijks te zien was. Gelukkig was er af en toe een opklaring, dus die momenten pakten we meteen om foto’s te maken.

Na een kort maar krachtige fotosessie gingen we dineren bij FF Tijd. Als voorgerecht hadden we kibbeling en carpaccio. Altijd lekker.

Afgelopen weekend sloot ik af bij vrienden in Den Haag. Het was veel warmer dan de weersverwachting (zoals altijd de laatste tijd), dus we kletsen gezellig op hun balkon bij.

Och, is het geen plaatje met de lange schaduwen?

Kirsten en ik maakten jawel, vegan stoofvlees! Het vlees wordt hierbij door jackfruit vervangen. Ik werd meteen geïnspireerd om nog eens een veganistische maaltijd te bereiden, want de dag erna (gisteren) maakte ik risotto met artisjok en zongedroogde tomaatjes. Fantastisch lekker ook weer.

Oké, nu zitten we alweer in week 23, maar ach. Gisteren kwam mijn moeder gezellig naar Amsterdam, want we gingen naar de Noordermarkt in de Jordaan. Kijk hoe super schattig al deze rieten tasjes.

Een ochtend rondstruinen combineren we altijd met een lekkere lunch. Dit keer gingen we naar Boca’s in de Westerstraat. De broodjes zijn hier kleiner van formaat, waardoor je meerdere broodjes kunt proeven.

En toen kwam deze papegaai ons ook nog even vergezellen, gezellig. Heerlijk dat dit gewoon in Amsterdam kan. Een van de redenen waarom ik zo van deze stad hou.

En ik kon het natuurlijk niet laten om dit autootje even op de foto te zetten.

Vandaag ben ik bij Sophie aan het werk. We proberen zo nu en dan een dag te prikken om samen te werken, zodat we een goede reden hebben om elkaar te zien – en om bij te kletsen. Fijne week lieve mensen.

Leave a Comment

(1) comment