Outfit: daar aan de haven

outfit /

De zon die achter de haven ondergaat. Dit zogeheten gouden uur had ik voor geen goud (ha-ha) willen missen. Een kleine vijftig meter lopen vanaf het vakantiehuisje waar ik onlangs verbleef, ligt een haven waar ik graag foto’s wilde maken. Jammer genoeg was het vrij bewolkt gedurende het weekend, maar de laatste dag werden we gelukkig op zonnig weer getrakteerd. Na onze barbecue sessie liepen Jazz en ik meteen met onze camera’s – en flinke foodbaby – naar het water.

Fotograferen tijdens de laatste zachte zonnestralen doe ik eigenlijk nooit, maar toen ik het resultaat zag en de foto’s had bewerkt, wist ik het meteen: hier wil ik meer mee experimenten. Dan sta ik niet voor maar achter de camera, want ik ben momenteel druk bezig om mijn portfolio op te bouwen. Binnenkort zal ik hier alvast wat foto’s delen die ik tot nu toe heb gemaakt. Nieuwsgierig? Op mijn tweede Instagram account @nannegraph vind je een aantal van mijn favorieten.

Bershka gestreepte top | Primark zonnebril | COS spijkerbroek | Birkenstocks sandalen

Lees hier meer over mijn weekendje weg (in Hellevoetsluis).

Leave a Comment