Outfit in Gdánsk + afstuderen in zicht

outfit /

Op deze regenachtige zondagmiddag zit ik met mijn laptop op schoot. Een goed moment om jullie op de hoogte brengen van de afgelopen weken, want het is misschien even wat stiller hier, maar ik zit allesbehalve stil. Omdat ik heb gemerkt dat ik het lastig vind om mijn energielevel in balans te houden, heb ik besloten om sommige activiteiten tijdelijk op een lager pitje te zetten. Ik kan je een ding vertellen en dat is dat ik veel te enthousiast wordt van het feit dat ik bijna geen student meer ben.

H&M trend shirt | & Other Stories ribbroek | Puma Muse Echo sneakers | Primark zonnebril

Er zijn zat mensen die het ‘echte werkleven’ zo lang mogelijk uitstellen en master na master volgen om nog iets langer student te blijven. Mij niet gezien. Ik word nu al blij van het feit dat ik straks alle vrijheid heb om te doen wat ik wil. Meer op mijn blog focussen, een online portfolio creëren (waar ik al deels aan ben begonnen) en er zijn nog zat andere ideeën die ik wil gaan uitwerken. Eerst heb ik focus nummer één en dat is afstuderen!

Over anderhalve week moet het hele pretpakket ingeleverd zijn: het afstudeerproject en de bijbehorende scriptie. Van tevoren had ik gedacht jullie van begin tot eind in het traject mee te nemen, maar als ik er nu over nadenk, weten jullie eigenlijk vrijwel niets. Misschien juist ook een goed teken, want ik ben stiekem apetrots op hetgeen wat ik heb neergezet en dan kan ik het straks op een onverwacht moment met jullie delen.

Wel kan ik verklappen dat ik (aaahhh!) een eigen boek aan het schrijven ben. Naja, schrijven is niet het goede woord, want ook het gehele design met bijbehorende fotografie en illustraties heb ik op mij genomen. Ik wilde echt iets maken wat van A tot Z mijn eigen werk is en dat is nu zeker het geval. Op dit moment ligt het boek ter goedkeuring bij de drukker, dus ik hoop aan het eind van komende week het exemplaar in handen te hebben. Super spannend, maar ook super leuk.

Wanneer ik straks mijn eerste tekenen van vrijheid heb, zal ik jullie meteen alles vertellen over mijn stedentrip naar Gdánsk. Alweer een maandje geleden was ik hier te vinden om het afstuderen even te ontvluchten – en om gezellig een weekendje weg te gaan met Fleur. Het was mega leuk en ik kan niet wachten om alle foto’s te bewerken en het artikel erover te schrijven, zodat ik weer een beetje kan nagenieten. Deze outfit foto’s zijn in Gdánsk geschoten, voor een (gigantisch!) oranje gebouw. Ik draag hier mijn nieuwe – en veel te dure – broek van & Other Stories waarmee ik dolgelukkig ben.

  

Geniet van het zomerse weer morgen!

Leave a Comment