Fotodagboek week 14 & 15

persoonlijk /

Ja, ik ben erg nog! De afgelopen week heb ik drie joekels van deadlines afgerond wat betekent dat ik alweer aan de laatste fase van mijn afstuderen ben begonnen. Velen stellen het werkleven het liefst zo lang mogelijk uit, maar ik kan niet wachten op de dag dat ik mijn diploma mag ontvangen. Ik heb zoveel ideeën waar ik nu nog niet mijn focus op kan leggen. Nog héél even. Ik tel alvast af.

Wooo, ik heb voor het eerst met een drone gevlogen. Kan ik dat ook weer van m’n bucketlist afstrepen.

Heel veel bijkletsen en lunchen met helder uitzicht met vriendin Tessa bij Blue Amsterdam. Fijne momenten dit!

Volgens mij heb ik jullie hier nog niet eerder over verteld, maar al een aantal maanden ga ik naar Zin by Guido om mijn acne te laten behandelen. Huisartsen namen mijn huidprobleem en bijkomende onzekerheid nooit serieus, waardoor mijn huid nooit vooruitgang heeft geboekt. Daarom nam ik het heft in eigen handen en ging ik zelf op zoek naar een dermatoloog.

Alhoewel het op dit moment niet perse weer voor enkellaarzen is, ben ik wel heel blij met mijn nieuwe aanwinsten. Snel hier meer over!

Wat ik veel te weinig doe, maar veel te leuk is, is buiten de deur ontbijten. Echt zo’n heerlijk begin van de dag.

Wanneer je denkt waterglazen te hebben besteld en je in plaats daarvan borrelglaasjes ontvangt. Een typische Nanne actie dit.

Mijn wilde (palmboom)haar wanneer ik deadlines heb en geen zin heb om mijzelf daarom te fatsoeneren.

Vorige week had ik namelijk mijn go/no go presentatie voor mijn afstudeerproject. Ik denk dat ik nog nooit zo zenuwachtig in mijn leven ben geweest, maar gelukkig was dit voor het goede doel, want ik heb een go!!!!! Dat werd gevierd met donuts, maar ook een fles wijn en loempia’s. Al mijn favoriete snacks op één dag.

Ook zag ik vriendinnetje Roya weer. We spraken af bij de Waterkant om een hapje te eten en bij te kletsen.

Op het menu stond pompoen roti rol en de meest fantastische gefrituurde bloemkool ooit.

Op date met vriendlief. De dag begonnen we met een brunch bij Metropolitain. Ik ging voor het stokbroodje met tonijn, cheddar en jalapeños. Echt fantastisch lekker, maar ik zat echt bommetje vol daarna.

Daarna gingen we even de stad in, want Jazz had sneakers nodig en ik wilde graag een nieuwe broek. Ook namen we een kijkje bij Arket. Supermooie items, maar wel boven mijn budget helaas.

Wat de man doet wanneer zijn vrouw aan het passen is. Wel een lekker comfortabel hoekje, zo te zien.

Niks aan deze outfit is nieuw, maar ik wilde graag mijn lievelingsjas (opnieuw) met jullie delen. Wel kocht ik bij & Other Stores een prachtige ribbroek. Deze laat ik snel aan jullie zien!

Van al het winkelen werden onze benen maar moe, dus we ploften even aan de grachten neer met een vanille milkshake van McDonald’s. I’m lovin’ it. 

Om de winkelsessie af te ronden, liepen we nog even de platenwinkel om de hoek van Leidseplein binnen.

Beste Gemeente Amsterdam, hoeveel borden hebben jullie nodig om iets duidelijk te maken?!

Op Pinterest kwam ik dit gerechtje tegen dat we dezelfde avond nog klaarmaakten. Wat het is? Quinoa met spinazie, biet, edamame bonen, peterselie, wortel en geroosterde amandelen.

Ik heb MEGA veel zin in deze week, want morgen stap ik samen met Fleur op het vliegtuig naar Gdánsk. Héérlijk, want ik had echt de behoefte om het afstuderen even te ontvluchten. Volg mij zeker op Instagram (@fashiable) om up-to-date te blijven.

Leave a Comment

(1) comment