Fotodagboek week 13

persoonlijk /

Is het kerst? Ik heb nog nooit zo uitgebreid in mijn leven Pasen gevierd, waardoor ik haast het gevoel heb dat we in december leven. Gisteren heb ik een spontane dag gehad met een brunch, zelfgemaakte taart, wandeling door het Amsterdamse bos en uit eten. Vandaag ga ik brunchen bij familie van Jazz. En wanneer ik dit schrijf, zit de volgende lading verse croissants alweer in de oven.

Inmiddels heb ik al twee rieten tasjes, maar deze van Mango vind ik ook zo’n dropje. De winkel op centraal station is altijd mijn redder in nood wanneer ik vertraging heb of simpelweg geen zin heb om lang in de kou te wachten.

Wáárom weet ik nooit waar ik mijn fiets op de fietsflat heb gezet? Af en toe maak ik als herinnering voor mijzelf een foto van mijn fiets, maar in de meeste gevallen vergeet ik dat te doen.

Na een positieve uitslag in het ziekenhuis gingen mama en ik lunchen met flammkuchen bij Bar Bukowski. Huh, ziekenhuis? Kort gezegd: ik ben half doof aan mijn rechteroor en ik kan het operatief verbeteren.

Ideaal zo’n zus die op de hoek van mijn vriend woont, maar op de een of andere manier kwam het er steeds niet van om haar nieuwe stekje te komen bewonderen. Nu wel! Ze maakte deze heerlijke soep klaar die ik snel zelf wil maken en met jullie op ga delen.

Mijn oog viel er toevallig op in de supermarkt. Heeft iemand deze op en zo ja, is het wat?

Ik ben zo’n gelukkig mens. Ik merk steeds meer dat fotograferen mij echt gelukkig maakt en dat ik hiermee meer wil doen na mijn afstuderen. Daarom werd het tijd om even goed in een nieuwe body te investeren.

Zaterdag sprak ik met Floor af, want ik ging haar prototypes voor mijn afstudeerproject voorleggen. Ze wilde heel graag wat nieuwe foto’s, dus die maakten we onder andere bij Koala Republic.

We hadden niet echt honger, maar wel lekkere trek, dus we besloten deze fantastische pancakes met vers fruit te delen.

Eerste paasdag, dus dat betekent een héél uitgebreid paasontbijt.

Ziet dit er niet even als een klein feestje uit? Verse sapjes in een chique champagneglas, kan gewoon.

Mariëlle stond zich uit te sloven in de keuken, want ze maakte deze heerlijke taart klaar. Wie weet kan ik haar overtuigen om de taart nog een keer te maken, zodat ik hem met jullie kan delen.

Super spontaan gingen we met z’n allen een lange wandeling in het Amsterdamse Bos maken. Ik doe het veel te veel weinig, maar het was zo fijn om de rust op te zoeken.

We maakten onze wandeling naar de geitenboerderij. De eerste lammetjes waren al geboren, zo lief. En kijk eens naar de liefde tussen deze twee geiten? Mijn hart smolt echt.

Zo blij deze geit, te lief voor woorden.

En na de brunch gingen we meteen door met een stuk taart. Je kunt al raden dat ik deze niet op kreeg. Bommetje vol!

De dag sloten we af met – opnieuw spontaan – een diner met heerlijke pizza en pasta.

Hoe is jullie paasweekend lieve mensen?

Leave a Comment