Outfit: Ralph Lauren trui van de kringloop

outfit, slow fashion /

Enkel meuk bij de kringloopwinkel te vinden? Allesbehalve. Je verwacht het misschien niet zo snel, maar het is verbazingwekkend hoeveel mooie spullen mensen wegbrengen. En groot gelijk, want waarom zou je iets weggooien wanneer je het een tweede leven kan geven? In de outfit van vandaag draag ik een vondst waarvoor ik slechts twee euro afrekende.

 

Ralph Lauren trui | Stradivarius riem | Levi’s spijkerbroek | Puma Muse Echo sneakersPrimark zonnebril

Ik schaam me totaal niet voor het feit dat ik graag naar de kringloopwinkel ga, maar ik ben er de laatste tijd misschien wel iets te vaak geweest. Met dank aan een vriendin heb ik nieuwe kringlopen ontdekt waar ik keer op keer goed slaag. Voorheen kwam ik met geluk iets tegen, nu kom ik met gemak met bomvolle tassen thuis. Een van die items is deze snoeproze trui van Ralph Lauren. Heerlijk oversized, maar dat maakt niet uit. Ik vind het toch altijd leuker om een trui in mijn broek te stoppen.

De foto’s zijn gemaakt door Kirsten. Mega leuk om haar weer gezien te hebben, want de laatste keer was ruim een jaar geleden alweer. Niet oké! Amsterdam en Groningen liggen dan ook niet bepaald om de hoek van elkaar. Het was werkelijk prachtig weer, dus we fietsten samen de stad in zonder doel en hierdoor kwamen we uit bij lunchtent Lavinia Good Food, waar we thee en koffie hebben gedronken. Gezien het feit dat we op een fijne lentedag werden getrakteerd, hielden we nog een fotosessie. Ik in mijn roze aanwinst en met de zonnebril op.

Wat is jouw beste aankoop van de kringloop ooit?

Leave a Comment

(7) comments

  1. Super leuk om te zien dat ook jij graag kleding bij de kringwinkel koopt. Ik hoop dat je vaker outfits met zulke vondsten laat zien :-). Je trui kleurt je goed. Ik heb laatst een Paul Smith broek gevonden voor €1, ziet er zo goed als nieuw uit en past perfect. Altijd leuk om iets moois en passends te vinden.

    1. Wat lief, dankjewel! Behalve kleding koop ik tegenwoordig ook graag donker servies (grote borden, soepkommetjes, etc.) bij de kringloop. Ik moet zeggen dat het lang geleden was dat ik kleding bij de kringloop kocht, maar ik heb de smaak weer helemaal te pakken. En wat geweldig jouw Paul Smith vondst. Daar kun je dan zo gelukkig van worden, haha!

    1. Zeker weten! Het is vaak wel een kwestie van alle rekken goed doorspitten, maar daardoor vind je wel pareltjes die je op het eerste oog misschien niet had gevonden. Heerlijk vind ik het.

  2. Oeh, dat is echt geluk hebben om zo’n mooie trui tegen te komen! Ik ben steeds meer bezig met tweedehands winkelen maar ik moet zeggen dat ik helaas niet vaak het geduld heb om alles uit te pluizen in de kringloopwinkel.