Outfit: liefde voor mijn panterbroek

outfit /

Vandaag vier ik weekend, want zondag zat ik tot half 1 ’s nachts aan mijn laptop gekluisterd om de allereerste deadline van mijn afstudeerproject af te ronden. Dat was even stressen, maar wat een opluchting toen de eerste versie van mijn scriptie was ingeleverd. Nu dus even geen verplichtingen. Om mijn weekend feestelijk af te sluiten, ga ik straks met vriendin Chantal afspreken. Al jaren beloof ik haar een hamburgertaart van McDonald’s voor haar verjaardag en die dag is eindelijk hier. Ik kan niet wachten.

Mango trui | ASOS pantalon met panterprint | Karen Millen enkellaarzen (sample sale)

Deze outfit is stiekem al van een paar weken geleden, maar het kwam er door de schooldrukte steeds niet van om de foto’s met jullie te delen. Alhoewel, op Instagram wel. Deze panterbroek kocht ik tijdens de uitverloop voor een prikkie bij ASOS. Ik denk dat ik nog nooit zo snel een item in mijn winkelmandje heb gegooid. Dat is al helemaal bijzonder bij deze webshop, want daar verzuip ik altijd in de hoeveelheid keuze. Bij ASOS kan ik uren en uren scrollen zonder dat er een eind aan komt. Stiekem vind ik het heerlijk. Herkenbaar, hopelijk?

Heb jij panterprint in je kast liggen?

Leave a Comment

(4) comments