Fotodagboek week 8 en 9

persoonlijk /

De maand van het lenteseizoen is van start gegaan. Na een aantal vrieskoude dagen zat ik gisteren onverwachts met een koffietje op een zonnig terras. Mijn winterjas is eigenlijk net iets te warm zelfs en wanneer de wekker in de vroege ochtend afgaat, komt de zon buiten al bijna op. Heerlijk vind ik het. De afgelopen twee weken heb ik naast het afstuderen heel veel leuks gedaan, dus scroll snel naar beneden voor een uitgebreid fotoverslag.

Mijn moeder en ik gingen op een maandagochtend naar de Noordermarkt in hartje Jordaan. Vooral om rond te neuzen, maar mijn moeder was goed geslaagd voor het een en ander. Vooraf gingen we een cappuccino drinken bij Het Warenhuis op de Haarlemmerdijk.

Na een ijskoude wandeltocht langs de marktkramen gingen we – al voor de derde keer – ergens opwarmen. We gingen lunchen bij Piqniq – een van onze favo lunchspots wanneer we samen in de Jordaan zijn.

Nog steeds verliefd op mijn Puma Muse Echo sneakers. Iedere minuut check ik wel of er nog geen vlekje of krasje bij is gekomen.

Knus met Jazz onder de dekens om de laatste afleveringen van The Killing te kijken.

Sinds ik – veel te dure – soepkommen heb gekocht (lees: 10 euro per stuk), heb ik een verslaving voor servies ontwikkeld. Zo weet mijn moeder er inmiddels ook van en vond ze deze soepkommen en borden bij de kringloop. Wellicht vinden jullie het spuuglelijk, maar ik vind het geweldig. Ik ben al mijn witte borden spuugzat.

Chantal en ik zijn ekte burgermaatjes, dus we gingen (vega)burgers eten bij Beers & Barrels in Utrecht.

Logeerpartijtje met oud-huisgenootje Roya. Nadat we eerst urenlang hadden bijgekletst en gegeten, gingen we heel spontaan naar de film Game Night. Mega, mega grappig.

Na een volle dinsdag aan mijn afstudeerproject gebikkeld te hebben, trakteerden Mariëlle en ik onszelf op The Shape of Water. Haha ja, nóg een keer naar de film. Hashtag, liefde voor onze Pathé pas. De trailer van de film geeft misschien een ietwat vreemde indruk, maar het is echt zo’n goed verhaal.

Temakery nodigde mij voor een lunch uit, en ja, dat laat ik mij geen tweede keer vragen. Bekijk hier de hotspot! Mmm.

Op de eerste dag van de week was ik een waar walhalla beland, want ik was in – voor mij nog – nieuwe kringloopwinkels waar ik letterlijk alles mooi vond.

Al snel hadden Sophie en ik veel moois gevonden.. Ik nam meerdere mokken mee naar huis voor slechts 20 cent per stuk.

Tussendoor even lunchen bij Bagels & Beans. Het ontbijtje voor slechts 5,95 euro is altijd lekker.

En bij de tweede kringloop vond ik opnieuw heel veel mooi servies. (Bijna) alles uit dit mandje ging mee naar huis.

Waaah, en er kon geschaatst worden! Ik vind het altijd zo’n bijzonder natuurverschijnsel om te zien.

Ik ben geen liefhebber van sneeuw, maar dit was toch wel even een mooi uitzicht.

Voordat ik naar werk ging, dook ik héél even snel de kringloopwinkel om de hoek binnen. Aangezien ik met een weekendtas rondliep, kon ik niet echt iets meenemen. Anders had ik dit zeker mee naar huis genomen..

Afgelopen weekend was ik met mijn moeder en zus in Antwerpen. Vrijdags konden de handschoenen en muts echt niet ontbreken, terwijl we de volgende dag op een fijne lentedag werden getrakteerd.

We konden zelfs in het zonnetje van een cappuccino genieten.

Aangezien we toch al de toeristen uithingen, brachten we ook een bezoekje aan het Rubenshuis. Aanrader!

Hoe heerlijk matcht dit alles bij elkaar? Love it.

Onze accommodatie was echt een droomparadijsje. Aan het interieur te zien, hebben ze veel pareltjes bij de kringloop gescoord waar ik maar al te jaloers op ben.

Deze rieten stoel is fantastisch, toch? Of ‘ie lekker zit, is weer een ander verhaal, maar dat maakt voor zo’n mooie stoel niet uit.

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand..

Aangezien onze accommodatie boven het koffietentje Barnini zat, konden we hier de volgende ochtend voor een ontbijtje neerploffen.

Deze week staat enkel in het teken van afstuderen, want na het weekend staat de eerste deadline op de planning. Waaah! Fijne week lieve mensen.

Leave a Comment

(1) comment